Renault Sıfır Aracın Fren Balatası Kırılması Ve Garanti Kapsamaması

Renault Sıfır Aracın Fren Balatası Kırılması Ve Garanti Kapsamaması
06 Aralık 2023 21:53

Sıfır aldığım Clio 5 aracımda fren yaptıkça ön taraftan ıslık sesi gibi bir ses gelmesi üzerine servise gittim. Balatanın çatlak olduğu söylendi ve garanti kapsamadığı, kullanıcı hatası denildi. Kapalı bir aksamda olan sıfır aracın balatasının nasıl kullanıcı hatası olabileceğini anlamıyorum. Eğer frene basmak hata ise evet, ben hatalıyım. Ancak fabrikada bir balatanın maliyeti ne kadar olabilir ki, değiştirmemek için bin dereden su getiriyorlar, anlamış değilim. Fren yaptığımda araç durmayıp, kaza, yaralanma, ölüm veya sakatlıkla sonuçlansa daha mı iyi olacak? Konfor zaten yoktu, üstüne insanın güvenliği de yok. Resmen araçtan soğudum. Kısacası, Renault'un garantisi falan hikaye; bunu anladım. En kısa zamanda aracımı satacağım.

07 Aralık 2023 07:44 (Şikayetten 9 saat sonra)
28 Aralık 2023 12:42

Daha dönüş olmadı hala balatalardan ses geliyor arabadan soğudum araca can güvenliğim için binmiyorum Renault pişmanlıktır.

Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio5 Yağmurlu Havada Fren Sorunu Ve Çözüm Bulamayan Servis

Yağız
03 Temmuz 2025 16:24
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Clio 5 Aracımda Devam Eden Tıkırtı Ve Rölanti Sorunları İçin Çözüm Bekliyorum

Kadir
25 Nisan 2025 13:28
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Sol Far Arızasında Haksız Kullanıcı Hatası İddiası Ve Garanti Sorunu

Fatih
13 Ekim 2025 22:05
Sedef sonuçtan çok memnun

Sedef
17 Aralık 2023 14:35
"Renault müşteri hizmetlerine hızlı geri dönüşleri ve çözümcü yaklaşımları için çok teşekkür ederim."