Filiz sonuçtan memnun değil

Filiz
27 Aralık 2024 17:56

Clio 4 aracımızla Ekim ayında otobanda yola aniden atlayan köpeğe çarptık. Durana kadar birkaç km gittik, malum otoban ve hemen duracak yer bulunmuyor. Araçta motor arızası ışığı yanıyordu. Hem garantisi hem kaskosu olan 2023 arabamız, otobanda köpeğe çarpmayı kullanıcı hatası olarak gören Anadolu Sigorta ve Renault servisi tarafından aylardır yapılmıyor. Ey yetkililer, otobanda nasıl bilerek köpeğe çarpılabilir? Otobanda nasıl aniden kenara çekilebilir? 100 bin lira verip bizim yaptırmamız isteniyor. Garanti ve kasko neden var?

28 Aralık 2024 14:00

Ekim ayında Clio aracımızla otobanda yola aniden atlayan köpeğe çarptık ve hasar gören aracımızın tamirat sürecinde servisin köpeğe çarpmayı kullanıcı hatasını olarak gördüğü için bizi mağdur ettiğini yazmıştım. Karakter sınırlaması vardır diye atladığım bazı etik olmayan durumları da eklemek isterim. Renault servisi aracı teslim edeceği gün motor arızası olduğunu ve kaskonun da yapmayacağını bildirdi. Neden daha önce motora bakılmadığını sorduğumuzda mantıklı yanıt alamadık. Sonra da motoru açıp arızaya bakmak için 50bin lira istediler. Eğer arıza varsa ve yaptırmazsak da öylece bırakacaklarını söylediler. Bu nasıl bir servis etiğidir? Biz artık kesinlikle Renault servisine güvenmiyoruz. Bu süreçteki tutumları hep art niyetli ve müşteriyi zora sokar nitelikteydi. Tekrardan servisin garantili ve kaskolu olan 2023 aracımızı tamir edip teslimini talep ediyoruz!

Renault Clio Yetkili Servis Deneyimi

Necip
06 Aralık 2023 21:09
Renault Clio Yetkili Servis Deneyimi

Selen
22 Ağustos 2023 09:53
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
26 Kasım 2024 21:13
Renault Clio'nun Sebepsiz Yanması Ve Firma Sorumluluğu Kabul Etmiyor
Can sonuçtan hiç memnun değil

1.3 Tce Motor Risk Hatası Renault Sıfır Müşteri Memnuniyeti.

26 Ağustos 2023 05:26

Renault Aracıma Serviste Hasar Meydana Geldi