Renault Garanti Kapsamında Yapılacak Olan İşlemden Ücret Alındı

Renault Garanti Kapsamında Yapılacak Olan İşlemden Ücret Alındı
25 Mayıs 2024 13:49

09.05.2024 tarihinde Renault Clio marka aracımı Kocaeli Ernaz yetkili servisine, şanzımandan gelen ses ve aracımın su eksilmesinden kaynaklı arıza tespitinin yapılması için teslim ettim. Servisten hiçbir bilgi tarafıma verilmedi. Gün aşırı ben arayarak bilgi almaya çalıştım. 13.05.2024 tarihinde, aracımın su hortumlarında yapılan incelemeler sonucunda kaçak tespit edildiği ve hortumların bir tanesinin ülkemizde bulunmadığından yurt dışından geleceği, yapılacak işlemlerin aracımın garanti kapsamında yapılacağı tarafıma bildirildi. 20.05.2024 tarihinde servisi aradığımda, aracımın tekrar garanti kapsamında yapılıp yapılmayacağını sordum. Arabamın garanti kapsamında yapılacağını, dilersem tarafıma ikame araç verileceği bildirildi. Ertesi günü servise gittiğimde, yurt dışından gelecek olan su hortumunun geldiği, ikame araç verilemeyeceği ve aracımın ertesi gün, 22.05.2024 günü akşamı teslim edilebileceği, ancak daha önceden onay verilen aracımın garanti kapsamında yapılacak işlemin reddedildiği ve yapılan işlemlerin tarafıma fatura edileceği bildirildi. 23.05.2024 tarihinde aracımı teslim aldım. Renault Mais'e süreç hakkında şikayet talebi oluşturdum, görüşme kayıtlarının dinlenmesini talep ettim ancak tarafıma herhangi bir dönüş sağlanmadı. Konunun ivedi bir şekilde çözülmesini talep ederim.

27 Mayıs 2024 08:40 (Şikayetten 1 gün sonra)
04 Haziran 2024 19:23

Tarafıma ulaşıldı ses kayıtlarının dinlendiğini söyleyip sadece özür dilediler herhangi bir iadenin söz konusu olmayacağını söylediler. Hizmet kalitesinin bir kere daha ne kadar düşük olduğunu anlamış oldum sadece özür ile kaldı. Yetkilendirdiğiniz bayi ve çalışanlarına müşteri ile nasıl iletişim kurulur telefondan nasıl doğru bilgi aktarılır bunlarında öğretilmesini talep ederim saygılarıma

Verilen Sözler Tutulmadı, Mağduriyetim Giderilmiyor!

Berkan
05 Eylül 2025 14:15
Verilen Sözler Tutulmadı, Mağduriyetim Giderilmiyor!
Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

Renault Araç Arızaları İle İlgilenmiyor.

Nurşen
30 Temmuz 2024 13:39
Renault Araç Arızaları İle İlgilenmiyor.
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Dış Mekan Isı Sensörü Arızası

İsmail
18 Haziran 2024 17:06
Renault Clio Dış Mekan Isı Sensörü Arızası
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
23 Ekim 2025 16:37
Yeni Renault Clio'da Paslanma Ve Paspas Yırtılması Sorununa Çözüm Bekliyorum
yeni-renault-clioda-paslanma-ve-paspas-yirtilmasi-sorununa-cozum-bekliyorum-2.jpg
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5'te Kronik Kaptör Sorunu Ve Servis Mağduriyeti!

09 Aralık 2024 22:57
Renault Clio 5'te Kronik Kaptör Sorunu Ve Servis Mağduriyeti!