Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 1.0 Tce Geç Marş Problemi

09 Eylül 2024 00:18

2024 Temmuz ayında sıfır aldığım 1.0 TCe Renault Clio aracımda geç marş alma problemi yaşıyorum. Yaşadığım bu problemi aracın motoru tam soğuk veya tam sıcak değilken yaşamaktayım. Örnek vermem gerekirse, aracı stop ettikten 3 saat sonra tekrar çalıştırdığımda 4-5 saniye boyunca araç marşa basıyor. Konuyla ilgili Renault servisinden randevu aldım. Aracım 3 gün boyunca onlarda kaldı ve bana yaptıkları açıklama, yakıt kalitesinden kaynaklı olduğunu, araca kalibrasyon yapıldığı ve bir sorun olmadığı söylendi. Ben senelerdir aynı yerden yakıt alırım ve hiçbir aracımda böyle bir problem yaşamadım. Sonrasında başka bir firmadan yakıt aldım ve yine değişen hiçbir şey olmadı. Konuyla ilgili yaşamış olduğum mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini istiyorum.

09 Eylül 2024 11:56 (Şikayetten 11 saat sonra)
18 Eylül 2024 00:00

Yapmış olduğunuz geri dönüşün hiçbir anlamı olmadı benim için, aracımdaki problem bulunamıyor, araç servisteyken bana ikame araba vermiyorsunuz mağduriyet üzerine mağduriyet yaşıyorum

Yorumlar (9)

Emir
Emir

Şamandıra değişim sonrası aynı hata tekrarladı mı acaba

Ahmet
Ahmet

Merhaba hocam sorun çözüldü mü Şamadıra değişimi sonrası aynı sorunu yaşıyorum

Hasan
Hasan

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Marşı çok uzun basmak durumunda kalıyorum Bazen çalışır gibi olup tekrar marş çevirmeye devam ediyor. Bir çözüme ulaşabildiniz mi acaba

Tolga

Merhaba, yakıt samandırası ve yakıt pompasını değiştirdiler sorun çözüldü

Ömer

Benzin otomatiği/şamandıra değişti sorun bitti

Tolga

Teşekkür ederim cevabınız için, perşembe günü tekrar servis randevusu aldım bu durumu onlara da ileteceğim

Ömer

Aynı problem benim aracımda da var yetkili servis yakıt vs diyor alakası yok sorunu bulup çözemediler halen

Tolga

Merhaba, aracımı 2 kez servise götürdüm fakat problemim hala çözülmedi, en son götürmemde enjeksiyon yazılımı atılmış fakat değişen bir şey yok

Tolga

Bu sabah aracımı tekrar servise bıraktım, süreç sonuçlandığında size de bilgi veririm

Renault Clio'da Sürekli Akü Problemi

Aylin