Enes sonuçtan hiç memnun değil

RE/MAX Daire Kiralama Mağduriyeti

25 Temmuz 2023 12:26

Çağlayan'da göreve başlayan kız arkadaşım için daire arayışı içinde Remax müjde firmasına bağlı olarak çalışan a*** d**** emlak danışmanı ile ilana attığı daire için iletişime geçtim. Daireyi beğendik. Ardından ev sahibi ile detayları görüştük. Ev sahibi ile fiyat ve diğer detaylarda anlaştık. Sözleşmeyi tek taraflı olarak imzaladık, ev sahibinin imzaladıktan sonra sözleşmenin diğer nüshasını vereceğini belirtti.

Evi temizlemek için dairenin anahtarını talep ettik. Netice de ödeme işleminin ardından anahtar talebi kadar doğal hiçbir şey olamaz. Anahtar talebi nedeniyle ev sahibinin evi vermekten vazgeçtiğini belirttiler. Kamu personeli olarak gerekli yerlere başvuracağımızı belirttik. Bize para ihtiyacı ve kredi ödemesi için dairenin satıldığı gerekçesi sunuldu. Emlak danışmanı süreçte bize kapora iademizi yapıp yapabilecek bir şey olmadığını belirttik, ev sahibi tarafından yer alıp bizi mağdur ettiler.

Aradan geçen 15 gün sürenin ardından evi anlaştığımız fiyatın 1.000 TL üzerinde tekrardan ilana attığının farkına vardık. Link adresi ilanın https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-caglayan-da-yeni-binada-kiralik-2-plus1-esyasiz-daire-1105750840/detay.

25 Temmuz 2023 12:48 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Sayın Y., Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Remax Danışmanının Güven Vermeyen Ve Agresif Tutumu

Samet
10 Eylül 2024 20:29
Esra sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 18:13
"Bülent bey ve sultan hanım konuya çok ilgili bir şekilde yardımcı oldular. Gerekli yaptırımların adım adım işleyişini anlatarak gerçekleştirildiğine dair bilgi verdiler. Teşekkürler..."
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Remax Emlak Danışmanının Yetersiz Bilgilendirmesi Mağduriyet Yarattı

Özge
29 Ağustos 2025 18:14
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kapora Ve Ödeme Hazırken Daire Başka Birine Satıldı, Belge Sunulmadı

21 Ekim 2025 20:47