Relive Araçta 4 Aydır Çözülemeyen Ekran Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Relive Araçta 4 Aydır Çözülemeyen Ekran Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Tolga
19 Aralık 2024 14:35

Relive marka bir araç aldım. Aracın orta ekran göstergesi. Arıza yaptı. Yaklaşık 4 aydan beri. Bu konuyla alakalı çözüm aramaya çalışıyorum. Fakat müşteri temsilcisini aradığımda. Hep aynı cevapla karşılaşıyorum. Yedek parçanın gümrükte olduğunu. Çin'den geminin gelmediğini. Her defasında aynı senaryo ile karşımıza çıkartıyorlar. 4 aydan beri aracı doğru dürüst kullanamıyorum. Bu arabayı C***** M**** İzmir'den aldım. Aldığıma da çok pişmanım. Hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum. Yasal haklarımı kullanacağım. Çok hızlı bir şekilde mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Ali
Ali

Merhabalar, Öncelikle geçmiş olsun Tolga Bey. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Ekim 2024 ayında Multimedia beyni bozuldu. Ankara Etimesgut bayisinde parçayı söktüler ve değiştirmek amacı ile fabrikaya gönderdiler. Bugüne kadar defalarca bayi ve İstanbul ofisini aradım, her defa aynı cevabı veriyorlar (Gümrükte takılmış). Kış günlerinde aracı kullanmak çok zor oldu, bunun yüzünden iki kere hastalandım. Ne yapacağımı bilmiyorum, Relive yetkililerinden gelen cevap da ikna edici değil.

Relive Elektrikli Arabanın Ekran Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Dilara
15 Ocak 2025 19:40
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Relive - BAW01 Relive Markası Aracımı Teslim Etmiyor

Yavuz
02 Temmuz 2024 16:54
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Relive Baw1 Araçta Hizmet ve İletişim Sorunları

Fatih