Eyup sonuçtan hiç memnun değil

"Raid" Bozuk Kutu

21 Temmuz 2023 23:46

Birkaç ay önce marketten "lazım olur bulunsun" diye aldığım Raid marka sinek ilacı yaz sıcaklarının gelmesiyle artan sineklerden dolayı lazım oldu. Ama kullanamadım. Çünkü Raid sinek ilacı kutusunun püskürtme butonunun çalışmadığını fark ettim. Ne kadar basarsam basayım buton içine girmediği için bir kere olsun fıs bile yapamadım. Ve şu an çalışmayan dolu kutu hala duruyor. Satın aldığım markete durumu anlattığımda haklı olarak kasa fişi istediler. Ama bizde üzerinden 1-2 ay geçmiş alış-verişin fişini saklayamadığımız için değişim yapmadılar. Bu kutuyu ve dolayısıyla ödediğim parayı çöpe atmak istemiyordum! Mağduriyetimizi anlarlar ve yardımcı olurlar ümidi ile Raid markasının Türkiye satış şirketi olan SC Johnson firmasına durumu önce telefonla sonra mail yolu ile resimlerle bildirdim. Mailime f** isimli bir hanımefendi dönüş yaptı. Kutunun üzerinde bulunan barkod ve üretim tarihlerinin resimlerini istediler. İstedikleri resimleri yolladım. Ama 27 Haziran 2023'den bu yana mailime hala cevap gelmedi!

24 Temmuz 2023 16:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Eyup Bey, sistemde kayitli olan diger e-postaniza email gonderilmis. Bu mesajinizdan sonra, burda yazan bu adresinize de tekrar ayni mail gonderilmistir. Sevgiler.

10 Ağustos 2023 01:40

Buraya yazdığım şikayeti takip edenler için sonucu bildirmek isterim. Aldığım bozuk kutulu Raid sinek ilacının ücretine ihtiyacım yok. Ama öyle anlaşılıyor ki bu ürünü pazarlayan şirketin (SC Johnson) bir kutu sinek ilacı parasına ihtiyacı var! Sadece sattıkları ürünlerinin ne kadar arkasındalar, müşterilerine ne kadar değer veriyorlar görmek istedim ve gördüm! Satın aldığım bozuk kutulu sinek ilacı'nın (raıd) parasını iade etmediler/edemediler. Yazık. Yazımı okuyanlara ve marketten Raid sinek ilacı alacaklara küçük bir tavsiye ; Alacağınız kutuyu bir boşluğa pıslatıp çalıştığından emin olun. Paranız zaten çöpe (! ) gidecek en azından karşılığını alın

Sezer sonuçtan çok memnun

Sezer
03 Mayıs 2024 15:28
"Çok ilgi ve alakadan dolayı teşekkürü borç bilirim"
Mahli sonuçtan hiç memnun değil

Mahli
31 Aralık 2023 20:35