20 Temmuz 2024 01:14

Radikal Klinik'e Instagram üzerinden ulaşım sağladım, arkadaşımla beraber randevu oluşturduk ve aynı gün gittik. Beni doktor olduğu iddia edilen n*** hanım odaya aldı ve 1 ml dolgunun asla yeterli olmayacağını yeniden dolgu almam gerektiğini söyledi ve sadece üst dudağıma dolgu yapıp bıraktı yetmedi diye. Ben mecburen 2. Dolguyu almak zorunda kaldım. Aynı zamanda benim işlemim bittiğinde arkadaşımın işlemine geçerken beni arkadaşımla görüştürmediler ve ona da 3 ml yaptıklarını iddia ettiler. Arkadaşım da beni aradığını fakat görevlinin onu geçiştirdiğini söyledi. Aynı zamanda juwaderm markasını 3 bine yaptıklarını söylediler, ne yanımızda paket açıldı ne de dolgu gördük sadece göstermelik bir paket gördük ve bir de iğne. Burası kesinlikle mantıklı şeyler yapmadı ne adları ne konumları yok ortada.

Esin
Esin

Bende çok mağdurum kolumu yaktılar dövme silerken sonra dediler el deyişdirildi biz devraldık diyorlar ve diğerlerinin ne adres ne numara vermiyorlar medlin klinik di biler arkadaşlar varsa adreslerini yazabilirlermi

Abdullah
Abdullah

Haklısınız Dilek hanım bunlar paraya tapan insanı hiçe sayan yeni doğan çetesinin bir değişik versiyonu şeref namus yok birininde sertifikası yok uzmanlık

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 01:39
Radikal Klinik Dolgu İşlemi!

Radikal Klinik'te Yaşadığım Dudak Dolgusu Sorunu!

31 Temmuz 2024 11:19

Venedik Klinik İlgisizliği