Rabisu Web Hosting Rabisu Mağdurluğu Para İadesi İstiyorum

Rabisu Web Hosting Rabisu Mağdurluğu Para İadesi İstiyorum
13 Kasım 2023 09:05

Rabisu adlı siteden sevinçle Minecraft sunucusu aldım ancak keşke almasaydım. Sunucu VDS'ye bağlanamıyorum. Ardından Discord sunucularına gidip yardım almak istedim ancak herkes mağdur bir şekilde yazılar yazıyor, herkes şikayetçi. Bu durumu daha önce de bir kez yaşamıştım. Bir kez daha yaşamak istemiyorum; bu ikinci oldu. Başka bir hosting firmasında da bu sorunu yaşamıştım. Sorunu çözmek için Rabisu'ya geçiş yaptım ancak yorumlar ve destek kötü. Bu konuda paramın iadesini talep ediyorum.

14 Kasım 2023 16:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar, Minecraft sunucuları VDS sunucusu değildir, uzak masaüstü bağlantısı ile bağlantı kuramazsınız, sunucunuzun tüm özelliklerini yalnızca gamepanel.rabisu.com üzerinden yönetebilirsiniz.

16 Ekim 2024 00:41
Dinçer sonuçtan hiç memnun değil

Rabisu Web Hosting Rabisu Hosting Kötü Destek Ve İade Sorunu - Minecraft Sunucu Problemi

08 Temmuz 2024 18:34
Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 16:53

23 Aralık 2024 19:02