Ayşe sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 09:43
Ayşe'nin Teşekkür Mesajı
“Rabi Mobilyaya ilgi ve alakalarından ötürü ayrıca iyi niyette bulunup birden fazla yedek parça gönderdikleri için teşekkür ederim.”

Yaklaşık bir buçuk ay önce Koçtaş tan Rabi Mobilya dan 4 kapaklı bir gardırop aldım. O kadar bekledikten sonra nihayetinde teslim edildi. Montaj hizmeti de satın almıştım kurulum için geldiklerinde bir kapakta hasar olduğunu söyleyip tutanak tutuldu gidildi. Hasarlı ürün tespitinde bulundum, çocuğun odası bütün dolap parçaları olduğu gibi açılıp yere bırakılıp gidildi ve ben günlerdir muhatap arıyorum. Toplamaya kalksam kocaman dolap mümkün değil. 2.5 yaşındaki kızım odasına giremiyor. Tehlike arz ettiği için. 2 kere aradım, durumun aciliyetini bildirdim, size ulaşılacak dendi fakat hiçbir şekilde arayan olmadı. Rabi mobilya ürün gönderirken kontrol sağlanmıyor mu acaba, kocaman kırık bir parça. Belki kargoda kırılmış olabilir ama günlerdir yeni parça bekliyorum. Bir parça teminatı bu kadar uzun sürmemeli, insanlar mağdur oluyor. Lütfen en kısa zamanda sıkıntı çözülsün

14 Kasım 2023 15:59 (Şikayetten 6 saat sonra)
Ayşe
Ayşe
20 Kasım 2023 17:44

Betül sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2025 16:32
"Şikayetim ile hızlı bir şekilde ilgilendiğiniz için teşekkür ederim"

Rabi Mobilya Eksik Parça Teslimatı

17 Mayıs 2024 09:12

Anastasia
29 Mayıs 2025 13:57
Özgür sonuçtan çok memnun

31 Aralık 2024 18:22
"Müşteri hizmetleri tekrar aradı. Bir yanlış anlaşılma üzerine olayın büyüdüğünü ilettiler. Ve ilgili kişiyi uyardıklarımı belirttiler. Beklenen davranış bu olmalı zaten. Firmaya teşekkür ederim. Yedek parçayı zaten yollamışlardı. Sadece müşteri hizmetlerinin üslubu hoşuma gitmemişti. Onun içinde özür dilediler. Geçerli not aldılar."
Rabi Mobilya'dan Aldığım Dolapta Hayal Kırıklığı