Quick China'da Deniz Mahsullü Noodle Zehirlenmesi

Quick china kuzu effect şubesinde 11 Aralık günü yediğimiz deniz mahsullü noddle dan hepimiz çok ciddi zehirlenme yaşadık. Doktora gidip serum alacak düzeyde kötü bir durumdayız.

Doğum günü için gittiğimiz bu organizasyon sonrasında burnumuzdan geldi. Taze değilse servis edilmemeli. Özellikle deniz ürünü gerçekten şakaya gelmez. Böyle bilindik bir işletmeye hiç yakıştıramadık.

Senelerdir güvendiğimiz için gözümüz kapalı tercih ettiğimiz bir yerdi, bu olaydan sonra güvenimiz son derece kırıldı.

17 Aralık 2024 11:02 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Misafirimiz, Yaşamış olduğunuz durum için geçmiş olsun. İşletmemize giren tüm ürünlerin sizlerin tabağına gelene kadar geçtikleri proses aşamalarındna kısaca bahsetmek isteriz.. 2000 m2’lik üretim tesisimizde mevzuata uygun HACCP ilkelerini temel alan prosedürleri uygulamakla beraber: personel hijyen ve eğitimi; temizlik ve sağlık önemleri; mekan-yapı, ekipman, depolama, dağıtım ve taşımaya kadar geniş kapsamlı tüm gıda güvenlik yönetim sistemlerini uyguluyoruz. 11 şubemizde bir günde oldukça fazla misafir ağırlıyoruz bu sebepten işimizi yaparken çok hassas ve titizlikle çalışıyoruz. Kalite kontrol birimimize şikayet iletilmiştir lakin üzerinden 7 gün geçtiği için mutfaktan, 11 aralıkta gelen deniz mahsulü numunesi bittiği için analiz yapılamamıştır. İlgili şikayetinizle ilgili şubemize aynı gün bilgi verildiğinde bu şikayetlerde uyguladığımız prosedürleri uygulayabilirdik. Bizimle bu durumu paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla qc

Quick China Suşi Konusunda Artık Başarısızsınız Maalesef.

"Şikayetimi iletmemin ardından işletme yetkilisi Murat bey tarafından dönüş yapıldı. Konuyla ilgili açıklamalarım sonrasında kendisinin olumsuzluğu telafi amaçlı samimi çabası takdire değerdi gerçekten. Bugün gönderilen özenle hazırlanmış sushi seti ise taptaze ve çok lezizdi. Bundan sonra da aynı standardı koruyacağı inancıyla İşletmenin konuyla ilgili hassasiyeti için çok teşekkürler."