QNB Sigorta İşsizlik Sigortasını İşleme Almıyorlar

16 Temmuz 2024 15:47

3 ay ertelemeli işsizlik teminatlı kredi çektim, 12 taksitli. Yaklaşık 5 taksitini çalıştığım için sorunsuz yatırdım ancak iş yerinden çıkışım verildi. 27/05/2024 tarihinde, bir hafta sonra QNB Sigorta Şirketi'ni arayarak durumu anlattım. İstedikleri evrakları tamamlamamı söylediler. Sigorta devreye girmesi için tamam dedim, hepsini tamamladım. Sadece iş yeri imza sirküsü kalmıştı. İş yerini aradım, durumu anlattım. Bana veremeyeceklerini ancak mail adresi vermem halinde oraya gönderebileceklerini söylediler ve gönderdiler. QNB Sigorta'yı aradım, attıkları mail adresini verdim. Buradan bakmalarını söyledim, tamam dediler. 3-4 gün sonra aradım, evraklar tamamlandı mı diye. İşverenle bir görüşme yapacaklarını, arayıp ulaşamadıklarını beyan ettiler. Ben de evraklar tamamlandı, ne görüşeceksiniz diye sordum. Prosedür gereği dediler. Yaklaşık bir aydır her aradığımda işvereni arayıp ulaşamadıklarını söylüyorlar. Kaç sefer şikayet oluşturdum. İşsiz kaldığım için durumun aciliyeti konusunda çünkü kredileri hala kendim ödüyorum. Ödemezsem gecikmeye giriyor. Geçen hafta en son aradılar, aldığım tazminat dekontunu atmamı söylediler. Onu da mail attım. Bugün aradım, hala süreç devam ediyor dediler. Yaklaşık 3 ay olacak. İşsizlik teminatlı sigorta olmasına rağmen devreye sokmuyorlar, oyalıyorlar. Mağdur ediyorlar. Hakkımı önce tüketici heyetine başvurarak, sonrasında gerekli adaletin sağlanması için her türlü hukuki yoldan arayacağım. 3 ay olacak, hala daha süreç devam ediyor diyorlar. Krediyi çekerken peşin peşin parayı alıyorlar. QNB Sigorta güvenilir değil, beni mağdur etti.

17 Temmuz 2024 10:42 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz incelenmeye başlanmış olup, konuyla ilgili tarafınız ile en kısa sürede iletişime geçiyor olacağız. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla QNB Sağlık Hayat Sigorta ve Emeklilik A.Ş.

18 Temmuz 2024 01:17

Arayınca sorunun çözüldüğünü söyleyecekseniz arayın şikayeti kaldırın diye aramayın mümkünse

19 Temmuz 2024 13:42

12/07/2024 aradılar evrakınız eksik tazminat dekontunu gönderin dediler gönderdim bugün 19/07/2024 arıyorum soruyorum onaylandı mı diye evrakınız ulaşmamış görüntüleyemiyoruz diyorlar tekrar gönderin 5 iş günü içinde dönüş yapılacakmış erteliyorlarda erteliyorlar bunarada kredinin günü geçti yatırmıcam bankada avukatlık işlemleri vs bir şey başlatırsa hem bankaya hem sigortaya beni mağdur ettikleri için ayrı ayrı tazminat davası açacağım bıktırdılar iyice 27/05/2024 tarihinde işten çıkartıldım bugün ayın 19/07/2024 hala bekletiliyorum işsizlik sigortası bağlanmıyor vurdumduymaz bir yapı oluşturmuşlar sanırım denetim vs bir şey de yok öyle anlaşılıyor durumdan kendileri çalıyor kendileri oynuyor şimdilik onlar oynasın oymama sırası bize de gelir elbet

24 Temmuz 2024 09:18

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 11:41
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 00:25
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
30 Temmuz 2024 17:29

29 Haziran 2025 01:24
Atanur sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 04:31