Alaaddin sonuçtan hiç memnun değil

Cigna Sigorta- Hayat Sigorta İptali

31 Mart 2023 16:13

QNB Finansbank 42973949 numaralı müşterisiyim. 22.02.2023 tarihinde kullandığım Krediye istinaden adıma zorunlu olarak, Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik tarafından hayat sigortası yapılmış ve 2.440,15 TL ücreti kesilmiştir. Poliçe no. 36813426 olan Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik tarafından uygulanan sigortamın devam etmemesini talep ediyorum.

Sigortacılık mevzuatı ilgili BBDK ® ® tebliğleri ve 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanunun ilgili maddesi gereği yapılan sigorta için sigortalının talebi olunması halinde poliçe iptali ve ilgili tutarın müşteri hesabına iadesi söz konusudur. Sigortanın iptalinden doğan ücretin hesabıma aktarılmasını rica ediyorum.

31 Mart 2023 16:51 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz incelenmeye başlanmış olup, konuyla ilgili tarafınız ile en kısa sürede iletişime geçiyor olacağız. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik A.Ş.

11 Nisan 2023 13:09
11 Nisan 2023 13:14

Sorun çözülmedi. Başka banka ve sigorta şirketlerin çözdüğü problemi kendileri çözemiyormuş. Kolay yolu seçtiler

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyat Öncesi Poliçem Haksız Yere İptal Edildi, Mağduriyet Yaşıyorum

12 Kasım 2025 12:53
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Krediye Bağlı Hayat Sigortası İptali Ve Ücret İadesi Talebi

30 Temmuz 2025 11:58