Enes sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Tutarlı PUBG Hesabımın Haksız Yere Banlanması

26 Kasım 2023 14:56

Merhabalar, 08 Ocak 2023 tarihinde PUBG Mobile (Player Unknown's Battlegrounds Mobile) oyununda 5242**3407 ID numaralı hesabım hiçbir gerekçe veya kanıt gösterilmeksizin 10 yıl süreyle engellenmiştir. Engelleme sebebi olarak kullanıcı anlaşması ihlali gösterilmiş olup, herhangi bir ihlal veya hile kullanımı bulunmamaktadır. Defalarca destek, müşteri hizmetleri ve Gmail yoluyla durumu anlattık ancak hiçbir şekilde kabul etmediğimizi ve titizlikle incelenmesini istedik. Hesap incelemesi yapılmadan ezbere otomatik mesajlarla bizlere cevap verilmiştir. 100.000 TL'den fazla para yatırdığımız hesabımızın bir an önce açılmasını talep ediyoruz. Aksi takdirde tüketici mahkemelerine başvuracağımızı belirtmek isteriz. Oyuna yüklediğimiz para miktarı sizler tarafından görülebilmektedir. Lütfen kontrol sağlayınız. Karakter İsmi: takarrofz, Kullanıcı ID: 5242**3407.

05 Aralık 2023 17:06

26 kasımdan beridir hiçbir dönüş yapmayan PUBG mobile ekibi hiçbir şekilde oyuncularına değer vermemektedir. Haksız yere engellediğiniz hesabın açılması için halen mücadele vermekteyiz. Ne bir kontrol sağlanıyor neden bir dönüş yapılıyor.

15 Ocak 2024 17:09

Maalesef PUBG mobile yetkilileri kullanıcıları ciddiye almamaktadır. Halen bir dönüş alamıyoruz biz haklı olduğumuz davanın peşini bırakmayacağız yaptırdığımız kağıt parçası değil milyarlarca paradan bahsetmekteyiz.

02 Haziran 2024 13:15

PUBG Mobile destek ekibi şikayetlerle ilgilenmediğinden sorunu Tüketici Mahkemesi yoluyla halledeceğimizi bildirmek isterim

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 15:44
Davut sonuçtan hiç memnun değil

PUBG | Pubgmobile.com Haksız Ban ve Yetersiz Destek Nedeniyle Mağduriyet

29 Ekim 2025 11:36
Mehdi sonuçtan hiç memnun değil

PUBG Mobil Hesabım Haksız Yere 10 Yıl Banlandı, Paramın İadesini İstiyorum!

27 Eylül 2025 22:06

07 Kasım 2023 23:01