Ecem sonuçtan çok memnun

PTT Bank Tekirdağ 100. Yıl Şubesi Personel Şikayeti

15 Mayıs 2024 10:35

Aboneliğimi iptal ettiğim Boğaziçi elektrikten gelen güvence bedelini PTT şubesinden almam gerektiği bilgisi mesajı geldi. Şubede bulunan personel son derece kaba bir şekilde davrandı. Kendisine kimliğimi vermiş olduğum halde abone numaramı alıp gelmem gerektiğini söyledi tekrar eve giderek abone numaramı aldım ve tekrar şubeye gittim. Yine kimliğimi isteyerek bu sefer de soyismin tutmuyor diye ödemeyi reddetti. Eşimden ayrıldığımı ve soy isminin sizin şubeniz tarafından güncellenmesi gerektiğini belirttim. Kimlik kartımda e-devlet'te ve tüm resmi Dairelerde güncellenmiş durumda olan soy isminin farklı gözüktüğünü söyledi. Eşimden ayrıldığımı kendisine belirttim sistemde güncellemesi gerektiğini anlattım. Çünkü her yerde ben gerekli işlemleri zaten yaptırmıştım. Buna rağmen çok kaba bir şekilde hiçbir yerden bir kuruş alamazsın bu şekilde git ne yapman gerekiyorsa git onu yap diyerek son derece çirkin bir üslup ile beni azarladı. İnanılmaz kaba bir şekilde konuşarak Bana resmen yanıltıcı muamelesi yaptığını hissettim. Kendisinin görevini gerekli şekilde yapmadığı için soruşturulmasını talep ediyorum.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
09 Ocak 2024 17:57

PTT'den Doğalgaz Abonelik İptal Ücretini Alamıyorum, İnternet Üzerinden İşlem Desteği Yok

Egemen
05 Haziran 2025 15:59
pttden-dogalgaz-abonelik-iptal-ucretini-alamiyorum-internet-uzerinden-islem-destegi-yok-1.jpg

30 Temmuz 2024 17:38
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 15:54

15 Ocak 2025 12:42