Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Prof Saraçoğlu Mihr Göz Çevresi Kremi Göz Çevremi Tahriş Etti

Prof Saraçoğlu Mihr Göz Çevresi Kremi Göz Çevremi Tahriş Etti
17 Temmuz 2023 23:40

Prof. Saraçoğlu'nun resmi satış sitesinden aldığım mihr göz çevresi kremi cildimde reaksiyona sebep oldu. Doğal ürün olarak satışa sunulan ürün yanma ve kızarıklık oluşturdu. Herhangi bir alerjim vs. De yok, başka markalar kullandığımda doğal olamamasına rağmen herhangi bir sorun yaşamadım. Müşteri temsilcisi, bilinen bir yan etkisi olmadığını ve vücutta böyle şeylerin olabileceğini söylüyor. Diyorsa bu ürünler test aşamasından geçmiyor mu?

Ayrıca vücut dediği zaten kremin kullanım alanı olan göz çevresi, bunu öngörmeleri gerekiyordu. Gerekli testleri yapmadan mı satışa sundular, yoksa bana gelen ürün mü bozuktu? İletişim kurduğumda dönüş yapılacak size denildi, ama dönüş vs. De yapılmadı. Sağlık söz konusu sonuçta, daha dikkatli çalışma yapmalarını beklerdim. Prof. İbrahim Saraçoğlu çok saygı duyduğum bir insan, gözü kapalı güvenmiştim, ama maalesef aldığım üründe sıkıntı yaşadım. Bana hala dönüş yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

02 Ağustos 2023 14:50 (Şikayetten 15 gün sonra)

Duygu

Kardeşim kullandı onda da reaksiyon oluştu. Başkasında da... Bu ürün bu kadar sıklıkla mı alerjik reaksiyon gösteriyor imkanı yok. İlaç prospektüsünde yazar yan etkiler ama seyrek olur. Zorla iletişim kurduğum müşteri temsilcisi üzerinde yazıyor reaksiyon olabilir diyor ama bu sıklıkla farklı kişilerde çıkması ürün sıkıntısını gösteriyor. Test aşaması vs yetersiz demek oluyor. Yetkili birim dönüş yapıp mağduriyetimi gidersin para iade mi istiyorum.

Şikayeti Çözüldü

Saracoğlu gözaltı kremi cildimi tahriş etti yetkililer mağduriyetimi gidermiyor watcap dan iletişim kurmamamı istediler warcapdan yazıyorum gerekli no ya cevap gelmiyor

Şikayeti Çözüldü

Benimde kullandığım saraçoğlu gözaltı kremi cildimi tahriş etti demek tek değilim mağduriyette

Duygu

Ürünü her kim kullandıysa reaksiyon oluştu ve marka hiçbir şekilde dönüş yapmadı Saraçoğlu hoca güven veren bir insan olarak biliniyor ama çalışanların bu tutumları kesinlikle hocanın yarattığı imajı olumsuz etkileyecek, herkese tavsiye ettiğimiz bir hocaydı bilgi ve ürünleriyle bu deneyimden sonra asla.

Rabiha sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 16:37
Prof Saraçoğlu Ürünü Yüzümü Mahvetti
Esma sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 02:04