Elif sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 20:08

2020 yılında M**** Bey'e gittim ve tam Yüz keskinliğini çevre alın törpüsü, germe ve yüzümdeki dokuları aldırmak istedim kabul ermedi ve bana bırak diyerek 9000 Euro para istedi. Ameliyatı oldum. Parayı elden Asistanına verdim. O benim istediğimi değil kendi istediğini yaptı. İlk 3 ay hiçbir şey yoktu, her şeyin yolunda olması gerekiyordu. 3 ay sonra yüzüm düştü ve canavara dönüştüm yüzümde alnımda skar İzleri kaldı hep. Daha sonra tekrar ameliyat olmak istediğimi söyledim ve ekstra olarak göğüslerimi ve alnımın küçültmesini istedim. Göğüslerimin kas altında olduğunu ve alt kas altı istemediğimi defalarca belirtmeme rağmen tekrar kas altına koymuş. Hastasını hiçbir şekilde dinlemeyen, sadece bildiğini yapan, hastalara hakaret eden aşağılayan doktor bile diyemeyeceğim bir kişi. Kesinlikle kendisinden şikayetçiyim ve onun peşini asla bırakmayacağım. Onun yüzünden neredeyse ölüyordum. Bütün raporlarım, her şeyim, her şekilde elimde. Asistanı ile birlikte beni aşağıladı birlikte hakaret ettiler. Ameliyattan birkaç saniye önce saçma sapan fotoğraf çekmeyi bilmeyen, elleri titreyen, bu fotoğraflarla beni küçümseye çalışan basit insanlar. Ben de terbiyemi bozmadan avukatımla bunda sonra muhatap olacağını söyledim. Dört yılım bu doktor yüzünden heba oldu, halkın arasına çıkamadım, Allah'a ve Türk adaletine teslim ediyorum.

Op. Dr. Süleyman Kumbasar Burun Ameliyatı Oldum!

11 Aralık 2023 14:28

Op. Dr. Sema Özden Hakkımı Sonuna Kadar Arayacağım

20 Nisan 2024 17:47
Op. Dr. Sema Özden Hakkımı Sonuna Kadar Arayacağım

Estetik Ameliyat Kabusu: Hayal Kırıklığı Ve Tehdit

22 Aralık 2024 22:02
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Fatma Bilge Köse Memnuniyetsizliği

11 Ağustos 2024 22:43