Hazal sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 18:22

Bebeğim doğduğundan beri Prima Premium kullanıyoruz. 1 numarasından başlayarak 6 numarasına kadar sorunsuz kullandık. Her yeni numaraya geçişimizde stok yapıyorum yüksek fiyatından ötürü.
6 numarası kızıma bir gecede pişik yaptı.
4 gündür bez takmıyorum, takamıyorum. Dermatolog ileri derecede pişik yaşadığını, bezin alerji yapabileceğini doğru markayı bulana kadar diğer markaları denememiz gerektiğini tavsiye etti. Aldığım bezlere bakınca 6 numarasının üzerinde Pampers yazdığını fark ettim. Önceki bezlerde yazmıyordu.
Yazan ve yazmayan bezlerin Resimlerini paylaşıyorum.
Hepsiburada ve Carrefour'dan aldığım bezleri iade etmek istediğimde ikisi de bir ay geçmemiş olmasına rağmen ve paketler açılmamış olmasına rağmen iade almadı.
Hepsiburada 14 gün geçtiği için ürünleri almadı. Yasal süre 1 ay değil midir?
Carrefour ise paket açılmamasına rağmen karton kutusunu attığımız için almadı.! Eve gelen kartonları kim saklar çöp ev mi burası?
9 paket (279 adet) bez stoğu ile evde birbirimize bakıyoruz.
Hepsinden önemlisi bebeğimin pişiği cabası.
Çocuğu fiziksel olarak resimlerle kanıtlanabilir zarar görmüş bir anne olarak Konuyla Prima veya Pampers markalarıyla ilgili yetkili bir kişinin ivedilikle iletişime geçmesini ve mağduriyetimi gidermesini bekliyorum.

19 Şubat 2024 08:00 (Şikayetten 1 gün sonra)
21 Şubat 2024 08:23

İletişime geçeceğiz deyip hiç geçmeyen bir marka. Konu bebek! Ne ayıp şey hiç kimseye önermiyorum bu markayı. En pahalısı en kalitelisi demek değilmiş. Maalesef çocuğumla öğrenmiş oldum.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
28 Aralık 2024 03:01
Ebru sonuçtan çok memnun

Ebru
18 Ekim 2024 14:33
"Müşteri temsilcisi olay beyefendi çok kibar anlayışlı ve nazik bir şekilde beni çözüm odaklı dinledi problemimi gerekli yerlere ileteceğini ve çözüm için elinden geleni yapacağını belirtti ve mağduriyetimin karşılanmasına yardımcı oldu. Teşekkürler..."
Kemal sonuçtan çok memnun

Kemal
26 Şubat 2024 14:21
"Müşteri hizmetleri ilgilendi. Sanırım ürünleri inceleyecekler. Çözümleyeceklerini bildirdiler. İlgileri için teşekkür ederim."

Burçin
04 Kasım 2024 17:58