Eren sonuçtan hiç memnun değil

Preplarge Şirketinden Şikayetçiyim

05 Ağustos 2024 23:52

Amazon Kanada ürün gönderimi için bir firma ile anlaştım. Instagram'da isimleri Preplarge diye geçiyor. İnternet sitesi olarak adresleri de https://www.preplarge.com/ budur. Ürünlerimi gönderdiler ama Amazon tarafından tutarsız denildi. Preplarge, Fedex şirketi ile gönderdiğini söylüyor. Ürünlerim ama Amazon bize ulaşmadı diyor. Ürünleriniz şu anda 2 aydır Amazon ve Preplarge ile uğraşıyorum. 10.000 TL param şu an arada yok, kayboldu. Şikayetçiyim o yüzden.

28 Eylül 2024 12:34

Preplarge diye ara depo firması var oraya ürün gönderildi ve ürünlerin Amazon Kanada deposuna gönderilecekti ürünleri hep eksik ve kırık bir şekilde göndermişler

15 Ağustos 2024 13:56

Merhabalar preplarge diye bir ara depo firması var Amazon Kanada'ya ürün gönderdiklerini söylüyorlar eksik göndermişler ve asin diye 69 dolara ürün sattılar ve birçok kişiye aynı ürünü vermişler ürünlerim ortada yok yaklaşık 15 bin Türk lirası kaybım var bunu acilen karşılamalarını istiyorum

14 Ağustos 2024 15:12

Merhabalar ilk başta preplarge ara depo firması var ürünlerimi Amazon canada ya gönderdiklerini söylüyorlar ama eksik ürün gönderimi olmuş WhatsApp'tan yazıyorum preplarge şirketine olumsuz cevaplar yok bizim de ürünlerimiz orada kayboldu falan diye söylediler

07 Ağustos 2024 14:30

Preplarge diye bir şirket var ara depo firması olarak 69 dolar ücret istediler verdik bir de 5 adet asin numarası sattılar bize ve ürünleri Amazon Kanada'ya Fedex kargo şirketi ile gönderdiklerini söylediler ama ürünler kayıp ortada yok ve ürünleri 10.000 liraya aldım yaklaşık 15.000 Türk lirası zararım var karşılamalarını istiyorum preplarge şirketinin internet sitesi: preplarge.com

Ahmet
Ahmet

1 şikayet 3 destekleyici yorum ve hepsi de "Preplarge diye bir depo var" cümlesi ile başlıyor. Elbette gönül ister ki %100 memnuniyet ile hizmet verilsin, ancak maalesef ki mümkün olmuyor. Preplarge firma sahibi olarak 1280+ aktif kullanıcısı olan bir firma olarak sizlere çok daha iyi hizmet verebilmek için bu öneri ve şikayetlerinizi elbetteki takip ediyor ve dikkate alıyoruz.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 11:42

26 Ağustos 2023 18:11