Popeyes Şerifali Şube Müdürünün Saygısızlığı

29 Eylül 2023 01:04

İstanbul, Ümraniye, Şerifali şube müdürü e**hanımdan şikayetçiyim. Bugün dört kişi gitmiş olduğumuz restoranda ilk andan son ana kadarki yakışıksız tavırlarıyla ve basit üslubuyla bizlere maalesef çok kötü bir yemek tecrübesi yaşattı. Elimde olaya ait video mevcut. Eğer istenirse tarafınıza iletebilirim. Bize karşı yakışıksız konuşmaları videoda net bir şekilde gözüküyor. Şubedeki kaos ortamına, vermiş olduğumuz siparişteki ürünlerin neredeyse hiçbirinin şubede o an bulunmamasına, bizim bu duruma anlayış göstermemize ve şubede bulunan mevcut ürünlerle yetinmeye çalışmamıza rağmen kendisi çözüm üretmek yerine olayı yokuşa sürebilmek için her şeyi yaptı.

Şube müdürü seçerken markanızı yakışan personeller seçmenizi naçizane tavsiye ederim. Şerifali şubeniz açıldığından beri yaklaşık bir senedir tüm şirket çalışanlarımız ile yemeklerde tercih ediyorduk ama bu arkadaş şubeden ayrılmadığı sürece bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğiz. Bu zamana kadar sizin markanız da dahil olmak üzere fast food restoranlarında yaşamış olduğum aksiliklerde restoran yetkilisinin veya müdürünün analitik düşünerek her zaman çözüm odaklı olduğunu ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde problemleri giderdiğini görmüştüm. Bu arkadaş problemi çözmek yerine kendi egosunu tatmin etmek için müşteriye hakaret etme noktasına kadar geldi.

29 Eylül 2023 13:20 (Şikayetten 12 saat sonra)

SayınYetkili, Şikayeti hakkında,müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır.Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır.Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Popeyes Müşteri Hizmetleri

10 Ekim 2023 10:29

Farklı zamanlarda 3 defa aradınız teşekkür ederim ama üçünde de maalesef hiç müsait olmadığım anlara denk geldi, telefonu açamadım. Tekrar iletişime geçebilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.

İstanbul Şerifali Popeyes Şubesi Değerlendirmesi

Cinar
25 Eylül 2024 19:51

Songul
21 Mayıs 2025 09:41
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla
19 Ocak 2024 22:29