15 Mart 2024 00:13

14.03.2024 tarihinde saat 18:00 ile 18:20 arasında Batman World Center Popeyes şubesinden sipariş verdim. Metropol kart ile ödeme yapmak istedim. Ancak ısrarla bana fişin çıkmadığını ve ödemenin gerçekleşmediğini söylediler. Uygulamadan kontrol ettiğimde ücretin kesildiğini gördüm. 'Askıda, hesabınıza geçer' şeklinde sert bir üslupla ikinci defa ödeme yapmamı istediler ve yine fişin çıkmadığını belirttiler. Sinirlenerek son olarak banka hesabımdan ödeme yaptım ve bir menü için toplamda üç defa 170 TL ödemiş oldum. Kartımdan iki kez fazladan ödeme alındığını belirttiğimde, 'Biz çekmedik' yanıtını aldım. Metropol müşteri hizmetlerini aradığımda ödemenin çekildiğini ve iade yapılması gerektiğini söylediler. Ancak şubeniz bu durumu kabul etmiyor. Tüketici Hakları'na başvuracağımı ve bu durumu firmamdaki herkese anlatacağımı bildirmek isterim.

16 Mart 2024 12:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

SayınYetkili, Şikayeti hakkında,müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır.Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır.Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Popeyes Müşteri Hizmetleri

16 Mart 2024 12:35

Dün şubenize gittim iade talebi oluşturuldu fakat bana denilen 1 tanesi iade olur diğeri olmazsa yemek ısmarlarız 😂 pardonda benim içerideki paramla bana yemek nasıl ısmarlıyor ayrıca ben yemek yiyecek olsam kendim yerim oradan da bu olay çözülmezse asla yemem şirketime ve çevreme durumu anlatırım özrü kabahatinden beter 340 TL fazla ücretimi yatırmanızı bekliyorum tekrar ararsanız açacağım telefonu

Barış
19 Mayıs 2024 19:26
Cinar sonuçtan çok memnun

Cinar
16 Temmuz 2025 23:12
"İlgilenen müşteri hizmetleri personelinize teşekkür ederim"

Sinem
11 Şubat 2025 21:47
Mikail sonuçtan çok memnun

Mikail
21 Aralık 2024 00:15
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
29 Mayıs 2025 21:55