Kenan sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 22:26

Tıkla Gelsin uygulaması üzerinden 17 Şubat saat 20:15 civarında Popeyes markasından aile paketi sipariş verdim. Kuryeyi canlı izleme özelliği üzerinden takip ettiğimde, tüm ilçeyi dolaştığını ve en son bana ulaştığını gördüm; doğal olarak yemek soğumuştu. Ancak asıl şaşkınlığı hamburgeri açtığımda yaşadım. Seçtiğim domates, marul, turşu gibi malzemelerin hiçbiri yoktu ve içinde sadece iki adet küçük tavuk parçası vardı. Evde hassas bir terazi olsaydı, her ikisinin toplam ağırlığı maksimum 30 gram olurdu. Bu durumu normal kabul etsek bile, asıl anormal olan 444 76 77 numaralı çağrı merkezlerinin çalışmamasıydı. Tıkla Gelsin uygulamasındaki canlı destek de cevapsızdı ve muhatap bulamadık. Ailece hamburger adı altında satılan bu garip ürünlerle aç ve yanıtsız kaldık. Son çare olarak marketten köfte alıp kendi hamburgerimizi yaparak bir şeyler öğrendik. En üzücü olan ise, Burger King ve TAB Gıda'ya güvenip aç ve çaresiz kalmaktı. Sanırım onların zihniyeti 'biz ne verirsek yiyin ve bize asla ulaşamayın' şeklinde. Ülkede 86 milyon insan var; bir kere yeseler ve bir daha gelmeseler bile onlar için sorun değil, çünkü onlar yine de yoluna devam eder.

19 Şubat 2024 10:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yetkili, 27920456 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Popeyes Müşteri Hizmetleri

19 Şubat 2024 11:57

İlginç bir aramaydı ; hanımefendinin biri gayet sert bir tonda sanki siz kimsiniz ki bizi şikayet edersiniz dercesine ne özür ne alttan alma yok ve sanki yalan söylüyormuşum gibi kameralar, kurye kayıtları vs kontrol edilecek dedi! Bir de artık çağrı merkezleri yokmuş, kapatmışlar. Olabilir tabi seçimdir ben müşterimi pek de sallamıyorum gerek yok demiş olabilirler saygı duyarım da o zaman neden öyle bir numara var ve afişe ediliyor?. Yanılırım, yanlışırım, unuturum, affederim yine sipariş veririm diye Tıkla Gelsin uygulamasını sildim.

Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Berkan
17 Şubat 2024 20:37
Popeyes Siparişimde Tavuk Yoktu!
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
30 Temmuz 2024 22:54

05 Nisan 2025 22:23
Eksik Ürünlerle Dolup Taşan Popeyes Siparişleri
Eksik Ürünlerle Dolup Taşan Popeyes Siparişleri

19 Nisan 2024 15:18
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
29 Nisan 2024 18:14