Polonya Vize Çekilişi Bekleyişi Mağduriyeti

Polonya Vize Çekilişi Bekleyişi Mağduriyeti
05 Ekim 2024 23:40

Merhaba, 8 haftadır Polonya için randevu çekilişi bekliyorum ve hala bir sonuç yok. 5 Ağustos'da iş başı yapmalıydım ancak üzerinden 2 ay geçti ve davetiyemin süresi dolmak üzere. Daha önce de kura çıkmamasından dolayı zaman aşımına uğradı ve tekrar davetiye rica etmek durumunda kalmıştım. Her cuma çekilişin (kuranın) çıkmasını bekliyorum ancak hala bir gelişme yok. Çalışma iznim ve davetiyemin süresi dolmak üzere. Süremiz azalıyor. Lütfen çekilişteki kişi sayısını artırın. Öğrenciler de çalışanlar da mağdur durumda.

Konsolosluktan bir açıklama rica ediyorum. İletişim bilgisi iletilse de razıyım, ben mail ile veya telefon ile ulaşım sağlayıp bilgi alabilirim.

Yorumlar (19)

Abdullah
Abdullah

Merhaba baran bey. Bu kadar bekledikten sonra vize alabildinizmi?

Baran

Merhaba, hayır 8. Ve 10. Maddeden reddettiler.

Melih

Baran bey sizin randevunuz çıktı mı?

Melih

Umarım sonucu da olumlu olur Baran bey. Benim de 14. Hafta Ankara için bekliyorum.

Baran

Evet geçen hafta cuma günü evrakları teslim ettim. 7. Ayda çıktı randevu tarihi.

Ayşegül
Ayşegül

25 hafta oldu randevu atanmadı benim hala

Melih

Ayşegül hanım vizenizi alabildiniz mi?

Derya
Derya

Ben de 27. Kere ret aldım. Telegram'da Polonya Is Vizesi Bekleyenler diye bir grup kurdum bilgi paylaşımını kolaylaştırabileceğini düşünerek, bu linkten katılabilirsiniz: https://t. Me/+Qb1GxureGXsyYzY0

Baran

Ne yazık ki çoğumuz böyleyiz. Bekliyoruz ama benim umudum kesildi. TR'deki hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum yapacak bir şey yok.

Doğukan

Hangi şehirdeki konsolosluğa başvurmuştun?

Gaziantep için başvurmuştum

Doğukan

Selam. Sizin durum ne oldu? Ben de 29 haftadır bekliyorum.

Baran

Selam, 23 hafta oldu benim de hala bir gelişme yok. Ümidi kestim ben artık.

Gülay
Gülay

Bizim ülkemize elini sallayan giriyor biz kimsenin ülkesine giremiyoruz eşimin de 23 hafta oldu hala çıkmadı sanki ülkeleri yiyeceğiz anlamıyorum çıktı ya da çıkmadı de kardeşim ne bekletiyorsunuz bu kadar resmi tatilleri bitmiyor hiç bizimkiler olsa şimdi almışlardı

Furkan
Furkan

Benimde 24 hafta oldu hala bekliyorum

Bedirhan
Bedirhan

Merhabalar, İstanbul mu Ankara mı?

Besime
Besime

Merhaba, bende aynı durumdayım. 8 hafta oldu. Lakin bu hafta randevu ataması için bir mail atmadılar. Sizde böyle bir durum yaşadınız mı?

Kaan
Kaan

Durum hala aynımı

Baran

Aynı. Bugün de çıkmadı. 10. Hafta bitti. Elden de bir şey gelmiyor hiçbir şey yapamıyoruz ne yazık ki.

Polonya Vize Randevusu İçin 5 Aydır Bekliyorum

03 Şubat 2025 14:48

20 Ocak 2025 18:50
29 Haftadır Randevu Bekleyen İş Başvurusu Mağduriyeti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 10:33