Pırlanta Güzellik Merkezi Sözleşme İptali

26 Ocak 2024 16:53

Esenyurt Cumhuriyet meydanı'ndaki pırlanta güzellik merkezi'nden tam 3 yıl önce Dermapen ve cilt bakımı paketi aldım. Bir seans yaptırdım. Cilt bakımından sonra yüzümde her yer yara oldu ve şişti. O haldeyken beni Dermapen uygulamasına aldılar. İşin uzmanı olmayan kişiler beni mahvetti. Lazer epilasyon da oradan almıştım. İlk başlarda Levent şubelerine gidiyordum ve gayet memnundum. Evim Bahçeşehir'de olduğu için bana yakın olan Esenyurt şubesine dosyamı aldırdım ve son seanslarda her seferinde farklı bir kişiyle karşılaştım. İşi bilmeyen birçok Suriyeli çalışan vardı.

Kaç kere bacaklarımı yaktılar. Cilt bakımı için 3 paket alıp ilk seansa girip parasını ödedim. Her seans için 250 TL denildi. Bana ilk seansta 300 TL verirseniz, 900 TL'lik paketi size 700 TL'ye vereceğiz denildi ve ben de 300 TL verdim. Geriye 2 seans ve 400 TL ödemem kaldı denildi. Ancak yüzümü mahvettiler. Ben sözleşmeyi iptal etmek istedim ancak kavga çıkardılar. Derken çok geçmeden 2 ay içinde Koronavirüs salgını başladı. Ve tüm dosyaların iptal olduğu söylendi bana.

Aradan 3 yıl geçti. Şimdi beni arayıp 'gelmezseniz iptal ücreti ödemek zorundasınız' diye tehdit ediyorlar. İptal ücreti ödemeniz gerekiyor ya da seansa gelin diyorlar. Ve hiç ödeme yapmamış ve indirim almamışım gibi 900 TL istiyorlar. Aradan 3 yıl geçti. Koronavirüs geldi ve gitti. Ayrıca şu anda doğum yaptım ve bir bebeğim var, emziriyorum. 'isteseniz de gelemem' dediğim halde sürekli arıyorlar. Bu pırlanta güzellik merkezi'nden şikayetçiyim.

Artık süresi dolduğu halde hala beni arayıp dosyayı açık bırakıp iptal etmeyen, tehdit eden ve yüzümü mahvedip sigortasız Suriyeli işçi çalıştırarak vücudumuzu yakan firmanın dosyamı kapatıp, artık emziren bir anne olarak beni rahatsız etmemesini ve psikolojimi etkilememesini istiyorum. Sütüm azaldı onlar yüzünden. Yeter, bu resmen haksızlık. 400 TL kalan parayı da 900 TL olarak istemek nedir? Bu da ayrıca ayıptır.

Burçin
Burçin
30 Ocak 2024 12:12

Bu şikayetin üzerine beni arayıp aslında cilt bakımı değil 2 yıl. Önce biten lazere borcum olduğunu ve 700 TL olduğunu söylüyorlar simidi de. İptal bedeli sözleşmede, alınan paketin tümünün %10 nu kadar ödenir yazmasına rağmen, iptal bedelim ne kadar diye sorduğumda bana, dosya eski bir dosya zaman aşımına uğradığı için 400 TL deniyor. Bende zaman aşımına uğrayan dosya kendiliğinden iptal olur, ayrıca Corona'yı ben mi çıkarttım. Kafalarına göre fiyat belirleyip insanları telefonla rahatsız ediyorlar. Bu firmayı tüm telefon konuşmalarını arama kayıtları ile birlikte incelenmesi için savcılığa başvurdu bulundum. En azından başka kimseden çeşitli bahaneler uydurarak psikolojik şiddete maruz bırakmadılar etmesinler.

Emel sonuçtan hiç memnun değil

Güven Sorunu Ve İptal Edilmeyen İşlemler

15 Nisan 2025 19:19