Esra sonuçtan hiç memnun değil

Pink Diamond Beauty Center (Kızıltepe) Mağdur Etti

01 Kasım 2023 20:10

Mardin Kızıltepe' de bulunan Pink Diamond adlı güzellik merkezi bir haftalık bir kampanya yaptılar. 8 seanslık cilt bakımına Mayıs ayında 500 TL ve lazer için de 500 TL ödedim. Instagram sayfalarında kampanya mevcuttur.

Dördüncü cilt bakımı seansıma gittiğimde bunun sonuncusu olduğunu söylediler. İspatlamaya çalıştım uygun bir dille ancak "konuyu uzatırsan" bu seansı da yapmayacağız diye iş yeri sahibi işlem odasına girip göz dağı verdi.

Bunun üzerine ben de işlemi bitirmek zorunda olduklarını söyledim. İşlemi bitirmediler. Üstüme yürüyünce haklı olduğumu anlatmak için görüntü alacaktım. Telefonumu alıp görüntüyü sildiler.

Elimde video mevcut. Geri getirdim videoyu. Yapılmayan 7 lazer işlemi var. Ve cilt bakımı da her türlü yarım kaldı. Geri kalan paramı da ödemediler. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

31 Ekim 2023 15:40

Mardin Kızıltepe' de Pink Diamond adlı güzellik merkezi bir haftalık kampanya yaptılar. Ben de Instagram'dan öğrenince 500 Tl 8 seans cilt bakımı ve 500 TL 12 seans lazer işlemine başladım. Dördüncü seansta bana da üçüncü seans mı diye sordular. Bunun dördüncü seans olduğunu söyledim. Yanlarına not almamışlar. Bana beni denediklerini dürüst olup olmadığımı anlamak için yaptıklarını söylediler. Halbuki notları eksikti. Dördüncü seansın son olduğunu söylediler. Ben ispat etmeye çalıştım. Oranın iş yeri sahibi işlem odasına girdi ve eğer konuyu uzatırsam işlemi sonlandıracağım dedi. Beni kovdu resmen. Haklılığımı ortaya çıkarmak için görüntü aldım. Telefonumu elimden alıp videoyu sildiler ben de geri yükledim bir şekilde. 7 seans lazer ve cilt bakımım çoğu gitmiş oldu. Gerçekten çok üzüldüm. Paramı da vermediler.

31 Ekim 2023 15:44

Ayrıca lazer özel bir işlem. Her gittiğimde başka bir çalışan vardı. Beş defa gittim beşinde de farklı kişi vardı.

31 Ekim 2023 16:06

Kampanya fotoğrafını da ekledim. Bana söylenilen Dermapen ile yapılırsa bu fiyata yapılıyordu. Oysa ne bize söylenildi. Ne de kampanyada yazıyor. Görüntü ektedir.

31 Ekim 2023 16:25

Tüketici Hakem Heyeti'ne yazdım. İşlemi yarım bıraktıkları için. Parasını aldıkları işlemi yarım bırakamazlar. Üstelik işlem devam ederken işlem odasına ne olursa olsun giremez. Yarım bırakırım diye tehdit edemezler beni

31 Ekim 2023 16:37

Benim dürüst olup olmadığımı denetlemek istemişler. Bu size mi kaldı? Halbuki düzenli not alsaydılar bana sormazdı zaten. Kaçıncı seans olduğunu bilmiyorlar. Bana üç dediler. Ben dört olduğunu söyledim.

Zehra Uğurlu Güzellik Merkezi (Kızıltepe) Yenikent'teki Güzellik Merkezinde Yaşanan Olumsuz Deneyim

16 Şubat 2024 00:05

07 Mayıs 2024 19:42
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Memnuniyetsizliğinde Zirve: Amatör Hizmet Ve İade Sorunu

13 Şubat 2025 01:23
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 22:29
Yanıltıcı Fiyat Politikası Ve İptal Zorluğu