Meltem sonuçtan memnun

Pimapen Yaptırdığım Evin Pencere Ve Kapısı Su Alıyor

Meltem
29 Ağustos 2023 10:48

Muğla Salimcam'dan evin pencere ve kapısını Pimapen yaptırdım. Bir süre sonra yağmur yağdığı zaman çok fazla su almaya başladı. Aradığımda gelip yapacaklarını söylediler tamir ücretini karşılayacağımı belirttiğim halde 6 aydan beri gelecekler diye bekliyorum. Tekrar aradığımda önceden söyledikleri gibi geleceğiz dediler. Tamir olmadan yağmur yağmasın diye dua ediyorum artık. Bu durumun bir an önce çözülmesini istiyorum.

28 Ağustos 2023 21:45

Muğla Salimcamdan evin pencere ve kapısını Pimapen yaptırdım. Bir süre sonra yağmur yağdığı zaman çok fazla su almaya başladı. Aradığımda gelip yapacaklarını söylediler. Tamir ücretini karşılayacağımızı belirttiğimiz halde 6 aydan beri gelecekler diye bekliyorum. Tekrar aradığımda önceden söyledikleri gibi geleceğiz dediler. Tamir olmadan yağmur yağmasın diye dua ediyorum artık. Bu durumun bir an önce çözülmesini istiyorum.

29 Ağustos 2023 10:55 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sn. Meltem Ç., Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Pimapen Pvc Pencere Kapı Sistemleri

Bağcan sonucu yetersiz buldu

Bağcan
09 Ocak 2025 09:47
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2025 13:35
Gökhan sonuçtan memnun

Gökhan
03 Kasım 2023 14:44
"Yarım saatte düzeltilebilecek bir işlem için 1.5 ay beklemiş olmak beni çok tatmin etmedi açıkçası. Bayi politikaları gözden geçirilse daha iyi olur. Yine de teşekkür ederim."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Adopen Pencerelerden Sürekli Su Sızıyor, Çözüm Sunulmuyor Mağduriyetim Sürüyor