Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Pimapen Markaya Aldandım Pişman Oldum

Yavuz
29 Eylül 2024 20:15

Bakırköy'de bulunan Pimapen bayisi Polat Yapı'dan müstakil evim için komple plastik doğrama ve sineklik yaptırdım fakat kapı pencereler monte edildikten bir süre sonra yağan yağmur olduğu gibi evin içine akmaya başladı. Şunu anladım ki sadece kaliteli ürün almak yetmiyor, ürünü monte eden işçi ve kullandığı mastik kaliteleri de çok önemli. Ben Pimapen markasının bilinirliğine ve kaliteli olduğuna inandığım için özellikle Bakırköy'deki Polat Yapı'dan Pimapen marka PVC pencereler ve kapılar yaptırdım ama kullanılan işçilik ve malzemeler sayesinde bütün parkelerim, boya badana olduğu gibi çöp oldu.

30 Eylül 2024 08:22 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sn. Yavuz A., Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, PİMAPEN

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Pimapen Bayisi Aspolat Yapı İle Bitmeyen Tadilat Çilesi

Ahmet
04 Temmuz 22:55
Gökhan sonuçtan memnun

Gökhan
03 Kasım 2023 14:44
"Yarım saatte düzeltilebilecek bir işlem için 1.5 ay beklemiş olmak beni çok tatmin etmedi açıkçası. Bayi politikaları gözden geçirilse daha iyi olur. Yine de teşekkür ederim."
Çağıl sonuçtan hiç memnun değil

Pimapen Teslimatındaki Sürekli Ertelemeler Ve Güvenlik Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

Çağıl
02 Haziran 09:38
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 13:35

Aylarca Teslim Edilmeyen Sineklikler Ve İletişimsizlik Nedeniyle Mağduriyet