PHILIPS Ev Aletleri Philips XU7100/02 Aqua Islak Ve Kuru Temizlik Robotu Ses Sorunu

18 Ağustos 2024 22:29

Philips XU7100/02 Aqua Islak ve Kuru 7000 Serisi Temizlik Robotu Ses Sorunu

Merhabalar ürünü alalı 1 ay oldu ürünü sık kullanmıyoruz. Sadece oda temizliği sekmesini kullanıp kendi temizliğimizden sonra mop yapması adına ayarlarını yapıp gönderiyoruz. Rutin temizlik sırasında bir anda bu sesi çıkarmaya başladı. Sorunun ne olduğunu tam anlayamadımsa da Yoğun seçeneğini seçip emiş gücünü arttırdığımızda bu ses çıkmaya başlıyor ilk çıkarmaya başladığında etrafa kötü koku da yaydı. Filtrelerini, Hava akışını vs kontrol ettim. Özenli bir tüketiciyim bu hatanın kaynaklanmasına sebebiyet verebilecek herhangi bir şey yapmadım. Ben birkaç yerde daha bu sorundan gördüm. Kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. Philips yetkililerinden çözüm bekliyorum. Eğer çözülürse paylaşacağım.

19 Ağustos 2024 13:32 (Şikayetten 15 saat sonra)
Ahmet
Ahmet
21 Ağustos 2024 14:04

Merhabalar ürünü servise bıraktım şu an aranmayı bekliyorum. Ancak serviste bir anlaşmazlık var bence. Belli bir prosedür yok. Kaç günde bilgilendirirsiniz diyorum bilmiyorum diyor servis yetkilisi. 1 aylık ürün için ne olursa olsun iyi servis bekliyorum. Gelişmeleri aktaracağım.

Aslihan sonuçtan hiç memnun değil

Robot Süpürge Halılarda Takılıyor, Servis Çözüm Sunamıyor

19 Ekim 2025 13:53
Merve sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 13:54
PHILIPS Ev Aletleri Philips XU7100/02 Aqua Robot
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Robot Süpürgede Tekrarlayan Arızalar Ve İade Talebimin Reddi

01 Eylül 2025 12:28
philips-robot-supurgede-tekrarlayan-arizalar-ve-iade-talebimin-reddi-1.pdf
Arzu sonuçtan çok memnun

14 Ekim 2024 15:50
Ali sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 17:54
PHILIPS Ev Aletleri Philips 7000 Temizlik Robotu Sorunu