Serap sonuçtan memnun

21 Aralık 2024 16:44
Serap'ın Teşekkür Mesajı
“Taleplerimize yardımcı olmadınız için teşekkür etmiyoruz.,.”

Merhaba, beş ay önce Philips 3000 serili robot süpürge aldık. Robot süpürge sürekli bir yerlere takılıyordu, bunun için eve servis çağırdık. Servis geldi, bakıldı ama sorun devam etti. Philips'in ön onaylar bayisine ürünü alıp kendimiz götürdük, bu Yunus Mahallesi'ndeki olan yere. Talebimizi iade ve değişim olarak oluşturduk fakat hiçbir şekilde bize yardımcı olmadılar. Ürünün ne iade ne de değişim yapılabileceğini söylediler. Altı aylık zamanı geçilmiş şeklinde bilgi verildi ama biz altı aylık zaman dilimi içinde hem eve servis çağırdık hem de ürünü götürüp bayiden değişimini talep ettik. Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Kesinlikle bu üründen memnun değiliz, bunu defalarca Philips kendi sayfalarına da Instagram üzerinden yazdık ama hiçbir şekilde ilgilenen olmadı. Bunun için Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağımıza buradan da bildirmek isterim. Hiçbir şekilde ürünün arkasında durmuyorlar. Ürün sürekli takılıyor, evde olmadan kesinlikle ürünü çalıştıramıyoruz, saçma sapan yerlere takılıyor ve ürünün üzeri bu takılmalardan dolayı çizik ve hasar almış şekilde.

23 Aralık 2024 10:52 (Şikayetten 1 gün sonra)
24 Aralık 2024 14:39
24 Aralık 2024 15:07
Philips 3000 Serisi Robot Süpürge Sorunları

Merhaba, Talebimiz ile ilgili dönüş yapıldı. Talebimiz konu olayla ilgili yardımcı olunmadı. Konu Tüketici Hakları'na ileteceğimizi buradan bildirmek isterim. Philip robot süpürge pişmanlıktır. Servis olanığı be imkanı için Philips marka almıştık. Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor.

24 Aralık 2024 15:13
Philips 3000 Serisi Robot Süpürge Sorunları

Buradan ürünün video ve bilgilerini paylaşıyorum. Herkes görsün ona göre karar versin. Eklenen ürünü 5 Ayda aldık. Ve doğru dürüst kullanım sağlayamadık. Şu an ürün hala serviste almadık. Bu ürün aldığımız günden beri sorun teşkil etmekte. Ürünü kullandıkça ürün hasar görmeye devam ediyor. Yetkiler ürünü değişim ve iade konusunda kesinlikle yardımcı olmuyorlar

25 Aralık 2024 13:48

Taleplerimize yardımcı olmadınız için teşekkür etmiyoruz.,.

Philips Robot Süpürge Sorunları Çözümsüz Kalıyor

10 Nisan 2025 17:36

03 Mayıs 2025 14:24
Philips Aqua 3000 Robot Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Paramız İade Edilsin

24 Kasım 2024 13:25

06 Eylül 2024 12:42
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips 3000 Robot Süpürgem Bağlanmıyor.

20 Temmuz 2024 16:48

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri