Recep sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot PSA Grubu Park Sensörü

Peugeot PSA Grubu Park Sensörü
Recep
12 Haziran 2023 14:57

2020 model 3008 araç kullanıcısıyım. Nisan/2023 ayında Peugeot Yetkili servisi olan Baykaralar' a aracımın normal bakımı için gittiğimde park sensöründe de arıza olduğunu belirttim ve iş emrine kontrol edilmek üzere yazdılar. Gün sonunda aracımı teslim almaya gittiğimde aracımdaki park sorununun kullanıcı hatasından kaynaklandığını ve tesisatın yanmış olabileceğini ve garanti kapsamına girmediği bilgisi verildi.

Bende kendilerinden açıklama istediğimde beni çok tatmin etmeyen bir cevap ile karşılaştım. Aracımın arka tamponunda bulunan sağ alt köşesindeki kırmızı reflektörde bir çatlak olduğu ve o çatlaktan tesisatın su aldığını ve tesisatı yaktığı için sistem devre dışı kalmış ve kullanıcı hatası olduğundan garanti kapsamına alınamayacağı bilgisini aldım.

Bende Peugeot ve PSA grubuna şöyle bir soru yöneltmek istiyorum. Bu araçlar hiç yağmur kar veya suda yürüyecek mukavemette bir araç üretmediler de mi bu kadar basit bir su alma işlemi ile tesisatı yakacak kadar ve devre dışı bırakacak kadar kalitesiz ürün mü kullandılar. Bir daha mı PSA grubu tövbe başka marka araçlarda kullandım ama böyle çok basit şeyler yüzünden garanti dışı kalan bir sistem görmedim. Filomuzda bulunan yaklaşık 20 adet aracımızı da bu olaylardan dolayı satışa çıkardık.

Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Aşırı Uzun Servis Süreleri

Hacı
10 Kasım 2023 15:55

Peugeot 3008 Su Pompası Arızası Ve Garanti Mağduriyeti

Selahattin
14 Ağustos 2025 10:21
Gül sonuçtan hiç memnun değil

32.000 Km'de AdBlue Depo Arızası Ve Garanti Mağduriyeti

26 Haziran 2025 19:22