Hasan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 08:29

30 Aralık Cumartesi akşamı E5 yan yolda yoğun trafikte ilerlerken Peugeot Rifter marka aracım aniden kilitlendi. Çekici ile Haramidere Erdemirler yetkili servisine çektirdim. Aracı 2 Ocak Salı günü inceleyebildiler; yılbaşı tatilinden dolayı gecikme yaşandı. Eksantrik zinciri kırılmış. Garantisi bir ay önce bittiği için 40 bin TL masraf çıkardılar. Bunun üzerine aracı Ayazağa General Oto yetkili servisine çektirdim ve orada da 77 bin TL masraf olduğunu söylediler. Yaptığım araştırmalar sonucunda, 2021 ve 2022 model Rifter araçlarda 7 mm olan eksantrik dişlisinin kronik bir sorun olduğunu öğrendim. 19 bin, 30 bin ve 45 bin kilometrede kopanlar var. Bu durum Fransa'da bir dergiye bile konu olmuş. Stellantis, yani Peugeot Genel Merkezi, hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Ben aracı aldıktan sonra bakımlarını zamanında yaptırmama rağmen, Twitter ve neresi denk gelirse şikayetimi dile getireceğim.

profile profile

İsmail

Aracı nerede yaptırdınız kaça mal oldu size acaba bu durum için bende yasal yollara müracaat etmek istiyorum

İsmail

Üst kapağı eksantrik mili dişlileri falan komple mi değiştiriyorsunuz

Hasan

Yasal yola başvurun tabi ama çok uzun sürer diye düşünüyorum

Hasan

Araç sanayide şu an fiyat bekliyorum parçaları aldı usta yapıyor

Osman
21 Temmuz 2023 11:49
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Kronik Kopan Egzantrik Zinciri

Aytaç
14 Ocak 2024 18:54
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot/50.000km Egzantrik Zinciri Kıramaz! Peugeot Markana Sahip Çık!

Gökhan
11 Ocak 2024 19:01