Gurban sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 15:47

2017 model 59bin km olan Peugeot 3008 aracımız ağır kaza geçirdi. Şerit değiştirmek isterken hızla minibüs çarptı, o hızla arabamız benzinliğe girdi, orada bir arabaya ve benzinliğin direğine çarptı ve en son benzinlik ofisinin duvarını delip içeri girdi öyle durdu. Resimler ekliyorum. Arabanın arkası dışında neredeyse sağlam bir yeri kalmadı. Ancak gel gör ki, böyle bir kazada bile airbaglar açılmadı. Peugeot Türkiye'ye konuyu detaylı anlatan email ve resimler gönderdim. Sonra uzmanlarının arabayı incelediklerini ve airbaglarının açılması için arabanın yeteri kadar hasar almadığını ilettiler. Merak ediyoruz, bir arabada airbagların açılması için daha nasıl bir darbe alması gerekiyor?
Ayrıca konuyu emaille yazıp göndermemi istemelerine ve benim email göndermeme (s************@peugeot.com) rağmen kendileri beni arayıp sadece telefonda sözlü bilgi verdiler. Ben yazılı (emaille) cevap vermelerini istediğimde de bana biz yazılı cevap donmuyoruz sizi sözlü olarak bilgilendirdik dediler.
Bu araba ilk Peugeot arabamızdı herhalde bu deneyim ve yaklaşım sonrası son Peugeot arabamız olmuş olacak.

25 Nisan 2024 11:15

Bu arada 2 önemli gelişme: 1. Araba Kasko Exper raporu sonucu belli oldu: Araba ağır hasarlı ve Trafikten çekildi. Böyle bir kazadan bahsediyoruz. Böyle bir kazada airbagların açılmamasına Peugeot Turkiye normal diyor. 2. En önemlisi Peugeot Turkiye arabayı inceledik diyor ama Yetkili Peugeot Servisi arabayı kimse gelip incelemedi diyor. Yani anlaşılan Peugeot Turkiye bize yalan bilgi veriyor. Zaten araştırmalarına dair rapor istediğimde hiç geri dönüş bile yapmadılar emaille.

Cenker
07 Kasım 2023 17:42
Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Fahrettin
17 Nisan 2025 14:19

Kaza Sonrası Airbag Açılmadı, Servisten Yetersiz Bilgi Ve Destek

16 Mayıs 2025 15:01
Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Peugeot 3008'de Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çilesi

Gülsen