Türk sonuçtan hiç memnun değil

Petlas Snowmaster 2 Üretim Hatalı!

17 Aralık 2024 12:03

Aynı dert bende de var suda yağmurda kuru zeminde şerit değiştirirken beyaz çizgide bile aynısını yapıyor. Lastikleri yeni taktırdım daha araba kar yüzü görmedi bakalım kar da nasıl olacak ya bunlar üretim hatalı ya da başka bir şey var. Petlas alıp yerli piyasaya katkıda bulunduk ama pişman olmayalım bu işin sonunda.

21 Aralık 2024 20:59

Daha önce yorum yazarken şikayet yazmışım tam olmadı açıklayayım Petlas snowmaster 2 lastiği sıfır alıp rot balans yaptırdım araba yolda geziyor kardeşim ses gürültü umurumda değil açıkçası benim için güvenlik vallahi kış lastiğinin yağmurda patanaj çektiğini yaşamış oldum şerit değiştirirken beyaz çizgiler sanki yolda buz varmış da kaydırıyor gibi kar da denemedim daha yeni dediğim gibi ama kuru yolda şerit çizgisi yağmurlu yolda araba geziyor direksiyonu sıkı tutup virajlara olduğunca yavaş giriyorum önümde araç varsa da sollamiyorum kayma yapar vurur yoldan çıkar korkusu oldu resmen. Ben bunu Hakem Heyeti'ne şikayet edip iadesini yaptıracağım kazaya sebebiyet başka bir şey yok Umarım üretim hatasını Petlas bu lastikte düzeltir gözüme bur kaç yorum takıldı aynı dert başkalarında var

17 Aralık 2024 15:15 (Şikayetten 3 saat sonra)

04 Kasım 2023 11:07
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 22:01
Cadde sonuçtan memnun