26 Kasım 2023 17:48

Petlas Glacier W661 Kış Lastiği aldım, 4 adet 195/60/15 ebatlarında. Hiçbir darbe almadığı halde sağ arka lastik iç taraftan yumurta gibi balon yaptığını gördük. Araç ön düzeni için lifte kaldırıldığında bu durumu tespit ettik ve hemen lastikleri aldığım Petlas bayisi olan Baloğlu Jant Lastik Dünyası'na gittim. Kayseri Yeni Sanayi'de, Kocasinan'da bulunan bu bayide lastiği kontrol edip söktüler ve iki yıl garantili olduğu halde aynı lastiği bana ücretli olarak değiştirdiler. Garantiden dönüş yapılınca para iadesi yapacaklarını söylediler. Ancak bu nasıl bir garanti anlayışıdır? Nasıl bir müşteri memnuniyetidir? Lastiği bir yere vurmadım, darbe almadığı halde fabrikasyon hatası olduğunu düşündüğüm bir kusurdan dolayı mağdur oldum ve tekrar kendi paramla beşinci lastiği almış oldum. Garantiye gidip gelene kadar lastiğimin ücretinin yatırılmasını talep ediyorum. Petlas aldığıma pişman oldum. İlk defa Petlas alayım dedim, 'oh ne şükür garantili' diye düşündüğüm lastik yüzünden mağdur oldum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Muhammed
Muhammed
27 Kasım 2023 19:27

Firma tarafından dönüş sağlanmıştır gerekli işlemler yapılmıştır teşekkürler

27 Mart 2024 12:34
4 Petlas Lastik Tamamen Parçalandı
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Petlas Kusurlu Ürün Satması Ve Müşteriyi Mağdur Etmesi

13 Ekim 2023 12:35
Petlas Kusurlu Ürün Satması Ve Müşteriyi Mağdur Etmesi
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Petlas Lastiklerde Sürekli Balans Sorunu Ve Garanti Reddi

17 Temmuz 2025 11:44
petlas-lastiklerde-surekli-balans-sorunu-ve-garanti-reddi-1.jpg
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

195/65/15 Petlas Dış Lastik Garantiden Değiştirildi Fakat Yeni Lastikte Sorun Yaşadım

12 Eylül 2023 12:30