Tahsin
26 Temmuz 2024 12:27

Perkotek Teknoloji Dış Ticaret a. Ş. Firmasının ürünü olan per guard marka fenerli güvenlik devriye tur kaleminden, Mart ayında İzmir satış bayisinden 4 set satın aldık. 13.07.2024 tarihinde kaleminin bir tanesi devriye noktalarını ve bekçi tanıtım kartını okumadı. Satın almayı yapmış olduğumuz İzmir satış bayisine konu ile ilgili mail gönderdim. Arızalı kalemin kendilerine gönderilmesini istediler ve tur kalemini 17.07.2024 tarihinde kargoya verdim. 25.07.2024 tarihinde kalemin durumu hakkında İzmir satış bayisine mail gönderdim. Tarafıma iletilen servis raporunda, "şarj giriş yuvasının pimleri ve konnektör bağlantısı zarar görmüştür, kullanıcı soketi takıp çıkartırken oluşmuş bir hasardır" cevabı geldi ve 25 dolar + KDV tamir ücretinin olduğu söylendi. Perkotek firmasını aradım ve yetkili kişi ile arıza hakkında görüştüm. Yetkili, arızanın kullanıcı kaynaklı olduğunu ve garanti kapsamına girmediğini söyledi. Yetkiliye, şarj soketi arızalı ise tur kaleminden devriye raporlarını indirebilir miyim diye sorduğumda "hayır" cevabını verdi. Kalem arızası 13.07.2024 tarihinde meydana geldi. 16.07.2024 tarihinde 08-15.07.2024 tarihleri arasındaki devriye raporları datasını PC ye indirdim. Tur kalemini 16.07.2024 tarihinde şarja bağladım ve kalem şarj etti. Kalem, arıza meydana geldikten sonra kullanılmadı. Şarj soketinin giriş yuvasında kullanıcı kaynaklı bir aşınma veya hasar mevcut değildi. Perkotek firmasında görüştüğüm yetkiliye bu durumu beyan ettim. Şarj soketi arızalı olsaydı devriye datasını PC ye nasıl indirebilirdim? Kullanıcı kaynaklı olmayan bir arıza neden kullanıcı kaynaklı ibaresi ile garanti kapsamına alınmadı. Sayın Yetkili, mağduriyetimizin giderilmemesi durumunda, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumuzu yapacağız.

perkotek-bekci-tur-kalemi-3.pdf
31 Temmuz 2024 16:35 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, sizlere yardımcı olabilmek adına iletişim bilgilerinizi iletmenizi rica ederim.

Perkotek Kurulum Desteği İçin Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Ücret Talebi!

30 Mayıs 2025 12:28
Mehmet sonuçtan çok memnun

26 Nisan 2024 12:08
"Melek hanım süreci hızlı ve olumlu şekilde yönetti teşekkür ederim"
Cansu sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 13:39
"Herkes çok yardımcı olduğu için teşekkür ederim, sorun halledildi."
Seda sonuçtan çok memnun

13 Eylül 2024 16:34
"Teknik ekibinize teşekkür ederim."
Alp sonuçtan çok memnun

06 Ocak 2024 13:34