Salih sonuçtan hiç memnun değil

Pereja Şikayeti

Salih
02 Kasım 2024 18:31

63 yaşındayım kendimi bildim bileli, ailemden de gelen bir alışkanlıkla, limon kolonyası olarak hep pe-re-ja markasını tercih ettim. Özellikle dünyayı etkileyen Covid salgını başladığından bu yana sizin limon kolonyanızı gerek internet siparişi, gerekse Kadıköy mağazasından litrelerce aldım.

Son bir-iki partide aldığım limon kolonyasında her zamankinden farklı ve hoşuma gitmeyen bir koku alıyorum. Sanki limon kolonyanızın formülü değiştirilmiş ve farklı bir madde katılmış gibi. Bunu hisseden sadece ben değilim. Çevremdeki insanlara da eski ve yeni kolonyanızı denettiğimde onlar da aynı şeyi söylüyorlar.

Eğer klasik limon kolonyaya yeni bir şeyler kattı iseniz bu tabii sizin bileceğiniz bir husus. Kararınıza saygı duyarım ancak bundan sonra tercih edeceğim limon kolonyası sizinki olmayacaktır.

Bu konuda görüşlerimi paylaşmak istedim. Bu mesajı pe-re-ja firmasının çeşitli adreslerine e-posta ile göndereli 2 aydan fazla oldu. Cevap vermediler. Artık ürünlerini satın almayacağım.

15 Nisan 2025 14:27 (Şikayetten 5 ay sonra)

Değerli müşterimiz... İletişime geçmeniz durumunda firmamız aynı gün içerisinde şikayetinizi çözüme kavuşturacaktır. İyi günler diler syagılar sunarız

17 Nisan 2025 13:20

Değerli Müşterimiz, Pereja Ailesi olarak siz değerli müşterilerimizin paylaşımları bizler için büyük önem taşımaktadır. Taleplerinizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Güzel günler dileriz. Saygılarımızla

24 Nisan 2025 14:53
20 Haziran 2025 17:38