Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Atakum/Samsun Peçko Fırın Adlı İşletmenin Küçük Düşürücü Tavırları

10 Temmuz 2024 23:37

09.07.2024 akşamı ailemle düzenli olarak gittiğim Peçko Fırın'a İstanbul'dan gelen misafirlerim ile birlikte gittim. Geçmişte karşılaştığım birkaç problemi gözümde büyütmeyerek bugüne kadar işletmeye defalarca gittim. Ancak misafirlerimin yanında karşılaştığım saygısızlık artık bardağı taşırdı. Pidemizi yedik, çayımızı içtik, pastamızı yedik, kahvemizi söyledik. Gelen kahvelerin ilk yudumda çok sulu olduğunu, kahvenin tadının çok açık olduğunu dört kişi fark ettik ve durumu garsona nazikçe bildirip kahvelerin değiştirilmesini rica ettik. Aradan geçen 10 dakikada gelen giden olmadı. Kalkıp sorduğumuzda kahveyi hazırlayan barmenin 'Bu kahve böyle yapılır, değişim yapamayız' cevabını verdiğini söylediler. Ben de kahveleri içmediğimizi, o zaman iade edeceğimizi söyledim. Bir süre sonra başka bir garson gelip yardımcı olacağını söylediğinde kahveleri içmediğimizi, hesabı ödemek için hesap istediğimi belirttim. Garsonun misafirlerimin yanında kahvelerin çoğunu içtiğimizi, iade olmayacağını söylemesi beni yeterince rencide etti. Bardaklarımızın neredeyse %80'i dolu iken üç kuruş kahve parasının peşine düşmelerini geçtim, misafirlerimin yanında bu üslubu kullanmaları, ailemin yanında beni çok rencide etti. İşletmeler yıllar geçtikçe hatalarını gidermelidir, ancak son 8 aydır Peçko Fırın bir hayli geriye gitmeye başladı. Buradan misafirleriyle Peçko Fırın'ı tercih edeceklere önerim, işletme çalışanlarının (yoğunluk sebebiyle de olsa) müşterilere ailesi veya misafirleri yanında nasıl davranacakları konusunda ciddi bir eksikliğinin bulunduğunu göz ardı etmemeleridir.

16 Mart 2025 16:28
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Peçko Fırın'da İlgisiz Servis Ve Eksik Sipariş Sorunu

19 Nisan 2025 18:56
Peçko Fırın'da İlgisiz Servis Ve Eksik Sipariş Sorunu
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Peçko Fırını'nda Hayal Kırıklığı: Görselle Alakasız Mantı Ve İlgisiz Hizmet

01 Aralık 2024 09:35

26 Ocak 2025 20:44