Enes sonuçtan hiç memnun değil

Pasifgelir.com Şikayetçiyim

18 Eylül 2024 14:46

https://www.youtubeotomasyonu.com / ekim kaya Instagram adresi. Şimdi burda 3000 usdlik bir Youtube.com otomasyonu aldık otomasyonu alıncaya kadar çok güzel telefonla görüşebiliyorsun destek sağlıyorlar ( telefondaki kişi tecrübeli değil ama genede bir destek olarak var ) sonra seti aldık bize sadece mail ile irtibat kuracağımızı söylediler bizde tamam dedik ortada eğitim falan yok başkaların Youtube.com videoları almışlar bunları izle yap edasıyla bir yönlendirme yapıyorlar takıldığında uzaktan bağlanıp veya size ulaşıp bir destek veren ekipte yok muhatap zaten yok sadece mail oda gün aşırı dönüş yapıyorlar yav o kadar para verdik elimizde 3 5 tane eğitim videosu geldi detaylar falan hiçbir şey yok VPS vereceğiz dediler yok yönlendirme yok sonuç sonra Gmail aç kanal kur bize teslim et başlayalım dediler teslim ettik 10 Eylül gibi hemen mail geldi alt yapımız değişiyor diye 1 ay bekleyeceksiniz dediler oda yok sonra 1 ay sonra yazdık unutmuşlar bizi sonra buldular dediler kanalları açalım devam edelim orta teknik bir sorun oldu tabi bu arada 2 taksit geldi geçti bizde 300 USD taksit ödeyin diyorlar e dedik verdiğiniz vaadin dışındasınız hiçbir iş yok ortada devamlı para gönderiyoruz bir işlemlere başlayın ödemeyi yapalım dedik ona da cevap vermediler falan Instagram'dan Ekim kaya denilen şahısa yazdım ya dedim hiçbir şekilde ilerleyemiyoruz bu nasıl iş 10bn tl para verdik yardımcı olan diye engellediler sonra bir araştırdık ki bunu birçok kişiye yapmışlar ortada iş yok paketi satın alıyorsun sonra bir bahane uyduruyorlar sizi bekletiyorlar sonrada diğer taksitler geliyor sonrada taksiti öde iş yapmayız diyorlar tamamda kardeşim bir adım atında bizde 2çi taksiti yatıralım ortada iş yok 10bin kaptırdık yetmedi bir 10bin daha istiyorlar bunları yazınca da engelleniyorsunuz.

Yorumlar (6)

Enes

Gördük dedik istemiyoruz biz isten soğuduk yapmayacağız sözleşmeyi fes ediyoruz dedik tabi bu sırada 4 ay falan oldu başlangıçtan itibaren tabi video yüklemesi bizim fes mailinden sonra bu detayı unutmayın sonra bir gün bir avukat aradı icraya vermişler avukat dedi ki 10 kanal 100binlik bir borcunuz var falan sonra tabi benim birader av karşı dava acar istinaf davası açarız falan filan baktılar ki sert kaya çoluk çocuk değiliz sözleşme kanunu iki taraflı imzalamadan bitmezmiş bunu öğrendim 20bin tl para verdik karşı tarafa demek ki neymiş öyle her şeyi imzalanmaz mış

Enes

Düzeltme olmadı firmanın yetkilisi İstanbul'da yaşıyor hani parayı ödedikten sonra sizinle iletişime gecen bir bayan var ya sonra ödemeyi aldıktan sonra mail ile çözeceksiniz diyen sanki t. C. De yasayan hiç yetkili yok sanki her şeyi ABD deki sahibi ben durumu ona DM'den ve yorum olarak yazdım engelledi sonra ne oldu biliyor musunuz biz isin peşini bıraktık aradan 2 ay gibi sure geçti bunlar bizden 2 ve 3 taksiti istedi bizde dedik saçmalamayın ortada is yok dedik meğerse bunlar hepsi imzaladığımız o sözleşmede varmış gecikme olabilir diye bir madde varmış o sözleşmede ondan sonra tabi bizim aklımıza gelmedi maillerin şifresini falan değiştirmek bunlar 15 tane video yüklemiş biz bunu

Pasifgelir.com Şikayetçiyim
Harun
Harun

Merhabalar bende de aynı durum var Bn işin hukuki tarafına bakıyorum sözleşme iptal eden oldu mu nasıl oluyor mahkemelik olan var mi

Merhabalar. Ben de buradan kanal almak istiyordum. Sizde bir düzelme var mı? Son durumunuz nedir?

Ferhat
Ferhat

Maalesef benim de durum aynı lütfen insanları uyaralım daha fazla dolandırılmasınlar

Hakan
Hakan

Merhaba, benimde almadan bakmak aklıma gelmedi maalesef ve henüz 4-5 gün önce kanal satın almış yaptım şimdiden oyalamaya başladılar, sizde son durum nedir kanallara hala video yüklenmedi mi hala sizi oyalıyorlar mı, ona göre ben de sözleşme feshi yapıp Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Yanıltıcı Youtube Otomasyon Sistemi Deneyimi

11 Aralık 2024 15:49