Parodontax 8 Fayda Ürününde Bozuk İçerik

21 Haziran 2023 23:55

Kızım için Parodontax 8 fayda, tam koruma diş macunu aldım fakat diş macununun ağzında koruma folyosu yoktu ve pembemsi bir rengi ile ciddi derecede tuzlu, rahatsız edici bir tadı vardı.

Fiyatı yüksek olmasına rağmen hijyen ve son kontrol konusunda ciddi problemli bir ürün olduğunu düşünüyorum. Ben de sağlık sektöründe çalışıyorum ve il sağlık ile bakanlığın böyle bir ürüne nasıl izin verdiği konusunda oldukça şaşkınım.

Tüpün üstündeki işaretler ürünün doğal ve ilaçlı bir ürün olduğunu belirtiyor fakat hoş olmayan bu tat (Hele de aynı türdeki şikayetlerin çokluğunu da görünce) ürünün bozulmuş veya belirtilen içeriğinin dışına çıkılmış olma ihtimalini akla getiriyor.

Biz bu bozuk olduğu net belli olan ürünü kullanmadık ve paramızı kaybettik, fakat şikayetlerde birçok kişiye ciddi sorunlar yaşatmış olduğunu görüyorum. Başka bireylere de zarar vermemesi için, ürünün laboratuvar ortamında bir incelemeye tabi tutularak, hakikaten işe yarayacak mercilere gerekli şikayetlerin yapılması gerekiyor.

22 Haziran 2023 10:27 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sadık sonuçtan çok memnun

06 Aralık 2023 00:52
"İlgileri sebebiyle çok teşekkür ederim."
Keremcan sonuçtan çok memnun

Keremcan