Özlem sonuçtan memnun

Parodontax Hayal Kırıklığı: Tuzlu Tadıyla Diş Macunu Deneyimi

Parodontax Hayal Kırıklığı: Tuzlu Tadıyla Diş Macunu Deneyimi
02 Nisan 2024 16:16

Parodontax diş macununu ilk defa denedim ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Rengi pembe ve kokusu naneli gibi olsa da tadı inanılmaz derecede tuzluydu. Hayatımda ilk defa böyle bir deneyim yaşadım. Sadece bir kere kullanabildim ve fırçalayamadan hemen durulamak zorunda kaldım, çünkü aşırı derecede midem bulandı. Bu durum normal olamaz, ürünün bozulmuş olduğunu düşünüyorum. Ürünü marketten aldım ve eğer iade hakkım yoksa paramın boşa gittiğini düşünüyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

02 Nisan 2024 16:50 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Yaşadığınız olumsuz deneyimin detaylarını kayıt edebilmek ve çözüm sunabilmek adına bize ulaşmanızı rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz. ♥ Saygılarımızla, GSK Tüketici Sağlığı

03 Nisan 2024 06:37

Okuduğum 75 Kullanıcı yorumlarına bakarak şikayetimi güncelliyorum. İçindeki karbonattan dolayı sanırım tuzlu tadı varmış ve bu yıllardır bu tadda satılmış, müdavimi de çok, asla almam diyeni de ama tuzlu tadına alışabilirsen faydası çok fazlaymış... Bozuk zannettiğim için tepki gösterdim ama madem normalmiş alisabilirsem kullanacağım... Dişlerimin faydasına ihtiyacı var...

03 Nisan 2024 06:44

Bir öneri : ürün paket üzerine tuzlu ibaresini eklerseniz ve neden tuzlu olduğunu yazarsanız kimse mağdur olmaz... Ürün şikayet almasın, Tuz tadını göze alan alsın :)

Parodontax Tuzlu, Bozuk Olabilir Mi?

08 Temmuz 2023 19:49

10 Temmuz 2023 14:46