Park Mavera 1 Sitesinde Yönetim Krizi Ve Sağlık Tehditleri

30 Aralık 2024 09:21

Park Mavera 1 sitesinin yönetimini Makro İnşaat'ın ekibinden alarak yeni yönetim kuran, kim olduğu ve ne amaçla bu hizmetin başına geçtiği belli olmayan kişiler tarafından, site sakinleri olarak uğradığımız haksızlığa, yedikleri kul hakkına serzenişim bunlar. A2 blok sularımız kesiliyor. Nedeni ise zamanında bakım yapılmayışı. Asansörler bozuluyor, 'teknik yok, yapamıyoruz' diyorlar. Yaz aylarında depo temizlenmediği için küf ve rutubet kokulu sular akıyor, havalandırma çıkışları rüzgar gülleri kırık, banyolarımızdan kokular çıkıyor, arabalarımızın üstüne kireçli sular akıyor, çıkarmak için detaylı yıkama ücreti ödüyoruz. Süs havuzları site içi ilaçlanmıyor, sivrisinek istilasına uğruyoruz, bodrumdan kanalizasyon suyu çıkıyor. Sağlığımız söz konusu, dikkate alan yok, artık temizlik, görsel beklentiler ve detayları konu bile yapmıyoruz. Son derece saygısız yetkililer, görevliler resmen bizim paralarımızla at koşturuyorlar ve buna dur diyebilen bir güç yokmuş gibi bizler bu çileyi çekiyoruz.

Berk sonuçtan hiç memnun değil

Dönüşüm Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Şikayeti

02 Nisan 2025 10:11