17 Ekim 2024 13:40

Oturmuş olduğumuz park mavera 1 sitesi'nde hiçbir şekilde huzurlu bir ortam yok. Ayıplı mal, otopark problemi, site yönetimi ve yönetim kurulu işini yapmıyor. Park mavera 1 sitesi a** blok daire **'te ikamet etmekteyiz. Sitemizde otopark problemi yokken, site yönetimi kaç yıl sonra karar almış ve dairelere otopark yeri tahsis etmiş. 2 adet araçlık yerimiz mevcuttur. İnanın o kadar dar ki aralıklar. Site yetkilileri ve temsilcisi ile görüştüm. Araçlarımızdan inemiyoruz ve binemiyoruz.

Çocuğumu okula götürürken bile aracıma zar zor biniyorum. Çıkış yapıyorum alandan sonra çocuğumu aracıma bindiriyorum, aynı sıkıntıyı eşim de yaşıyor; bebek arabasını indiremiyor, puseti alamıyor aracından. Site yönetimi ile görüşmeme istinaden 'yeriniz güzel' gibi boş boş kelimeler ediyorlar. Misafir geliyor. Misafir otoparkı var mevcutta ama full dolu. Misafir nereye aracını park edecek? Gelecek misafirden çekiniyorum artık, arabasını nereye park edecek? Başkası sizin yerinize aracını park ettiğinde ise site yönetimi aracı çıkartamıyor. İnsanlar bile kendi kendine çözüm arıyor.

Diyorsun ki 'şu araç benim yerime aracını park etmiş, arayın. Kaldırsın arabasını.' 'arayamayız, saat geç oldu.' gibi söylemlerde mevcut. Ben artık benim yerime araç çekildiğinde aracımı önüne park ediyorum ki anlasın. Site yönetimi de arasa 'şu an müsait değilim.' diye kapatacağım telefonu. Benim yerime aracını park etmiş, aracı çıkartamıyorsan ben de siz aradığınız için aracımı kaldırmayacağım. Otoparkımızda araçlarımızı park ettiğimiz yerin tavanından pis su damlıyor.

Bu pis su araçlarımıza zarar veriyor. Site yönetimine 3 ay önce aradım ve söyledim. 'tavanda çatlak var, su sızıyor.' gibi söylemlerde bulundular. 'hemen ilgileneceğiz.' dediler. 14.10.2024 tarihine geldiğimizde sorunumu halen çözmeyen bir site yönetimi var. Biraz önce site yönetimiyle görüştüğümde 'yönetim kararı çıkmadı, yapılmayacak.' dediler. Otoparklarda cep telefonu çekmiyor. Otopark kısmında araç yıkama yeri mevcut. Dışarıdan araçlar geliyor. İn midir cin midir bilmiyoruz.

Diyafonlar arızalanıyor, site yönetimi sizi ha bire cepten arıyor. Duman algılama sensörleri arızalı. Bizim blokta 1 asansörün havalandırması çalışmıyor. Yani inanın o kadar sıkıntı var ki sitemizde. İnanın eşim ile görüştüm, evi satalım da çıkalım bu siteden yoksa başımız belaya girecek. Yarın bir gün kavga dövüş olacak. Bu sıkıntılar benim yaşadığım sorunlar olarak algılamayın lütfen, genel bir büyük sıkıntı var sitede. Allah'a emanet yaşıyoruz.

profile profile profile

Park Mavera 1 Sitesinde Yönetim Krizi Ve Sağlık Tehditleri

30 Aralık 2024 09:21
Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2025 01:31

02 Nisan 2025 15:04

30 Ocak 2025 16:02
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Boğaziçi Yönetim İstanbul Vadi Evleri'nde Asansör Ve Güvenlik Sorunları

09 Eylül 2024 11:19