Emre sonuçtan hiç memnun değil

Paribu Cineverse Biletsiz Seyirci Yüzünden Filmi İzleyemedik

12 Ağustos 2023 22:29

Vadi İstanbul Paribu cineverse'de bugün (12/08/2023) 16:45 seansında oppenheimer'ı izlemeye gittik. Biletim j 9,10 sweet box'tı.

Film başladıktan sonra 7-8 ve 5-6'ya birileri geldi. Sessiz olabilir misiniz diye uyarmamıza rağmen muhabbet edip telefonla oynadılar.

Biletli izleyicidir diye de çok fazla üsteleye medik. Filmin sonunda gişeye bu biletlerin satılıp satılmadığını sordum ve gişedeki arkadaş satılmadığını gösterdi. Hakkımızın ne olacağı konusunda yardım istedik. Biletimiz gişeden alınmış olsaydı para iadesi yapabileceklerini söylediler. Uygulama üzerinden satın aldığımız için iadesini alamadık.

Ancak iade alsak bile olan bizim zevkimize oldu. Bir daha izlesem aynı filmi zaten keyif alamam artık. Eleman eksikliğinden kaynaklandığını söylediler.

Bu eksik acilen giderilmesini ve bizim gibi bir daha insanların mağdur olmamasını rica ediyorum.

Emira
Emira

"Biletsiz seyirci"şikayetini gördüm ve Emre bey eski çalıştığım yer olduğu için kendimi tutamadım. Salon kapılarının önünde görevli olmadığı için öyle biletsiz filme girenler çok oluyor maalesef ama biz hep film başladıktan sonra gelip salon sayımı yapıyorduk ve yapılması lazım da. Öyle bir durum olduğunda o an görevliye söyleyin bileti yoksa dışarı çıkartır eğer bileti varsa uyarır sizlere filmi zehir ettirmez. Üzüldüm adınıza🙏🏻

Emre
Emre

Desteğiniz için teşekkür ederim. İnsanlar bir dünya para veriyor ve mağdur oluyor. Firmanın umurunda bile değil bende artık sinemaya gitme fikrini gözden geçireceğim. Paribu bu işi yapamayacaksa girmesin bu işlere bir daha.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 23:20
Sevde sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 19:54

09 Mart 2024 09:46