Tuğba sonuçtan çok memnun

Parex Temizlik Seti Kalitesizliği

24 Temmuz 2023 09:39
Tuğba'nın Teşekkür Mesajı
“Firmaya çözüm ortaklığı ve yardımları için teşekkür ederim”

14.02.2023 tarihinde Migros Sanal Market üzerinden Parex Tornado temizlik seti satın aldım. Temmuz 2023 itibarıyla da kullanmaya başladım. Fakat eski sistemden eser kalmamış. Sapı çok kalitesiz sağa sola yamuluyor. Sıkma yaparken de hem yuvasına kolay bir şekilde yerleşmiyor hem de savrulup duruyor. Sıkarken ve silerken kullanmak için bir açma kilitleme parçası eklenmiş bu da çok kullanışsız ve anlamsız bir ayrıntı olmuş. Ben bu şikayetlerimi iletmek için Parex ile görüştüm. Bir WhatsApp iletişim numarası verdiler. Oraya yazdım ve bana yeni sap göndereceklerini söylediler. Ben de sap kısmından memnun olmadığımı bana eski sistem sap göndermelerini istediğimi söyledim. Eskisinden kalmadı (! ) diye bir dönüş aldım. Çok anlamsız. Şu an satışta olan multifonksiyonel bir sap var üstelik benim ürünüme uygun ve bunu kendim bulup bundan yollayın bari dedikten sonra benimle iletişimi kestiler. WhatsApp üzerinden hiçbir cevap alamıyorum. Kötü tasarım ve kötü ürün sebebiyle mağduriyet yaşamak istemiyorum.

24 Temmuz 2023 10:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

27 Temmuz 2023 18:09

3 gündür hiçbir dönüş olmadı halen bir çözüm bekliyorum.

01 Ağustos 2023 17:22

Firmaya çözüm ortaklığı ve yardımları için teşekkür ederim

Sevil sonuçtan memnun

Sevil
30 Mayıs 2023 14:18
"Sağ olsun arkadaşlar ilgilendiler. Kırık parça yerine yenisini gönderdiler. Ürünlerinin arkasında durmaları çok güzel. Teşekkür ederim."
Parex Tornado Temizlik Seti Aldım Bir Ay Da Metal Sapı Kırıldı.
Güneş sonuçtan çok memnun

Güneş
13 Haziran 2023 21:27
"Yeni ürün tedariğiyle ilgili hızlı bir şekilde memnuniyet sağlanmıştır. Markaya müşteri memnuniyetini sağladıkları için çok teşekkür ederim."
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
15 Temmuz 2024 03:08
"Telefonla aradıktan sonra hemen sorunumla ilgilendiler, sorunlu parçayı hemen değiştirmeyi teklif ettiler ve parça kısa bir süre içerisinde tarafıma teslim edildi. Sorunum çözüldüğü için teşekkür ederim"
Öznur sonuçtan çok memnun

Öznur
12 Temmuz 2023 17:45
"Parex kırılan parçanın yenisini ücretsiz gönderdi çok teşekkür ederim"
Parex Twister Temizlik Setimin Sopası Kırıldı
Parex Twister Temizlik Setimin Sopası Kırıldı