Parex Temizlik Seti Kalitesizliği

24 Temmuz 2023 09:392.802
Tuğba'nın Teşekkür Mesajı
Firmaya çözüm ortaklığı ve yardımları için teşekkür ederim

14.02.2023 tarihinde Migros Sanal Market üzerinden Parex Tornado temizlik seti satın aldım. Temmuz 2023 itibarıyla da kullanmaya başladım. Fakat eski sistemden eser kalmamış. Sapı çok kalitesiz sağa sola yamuluyor. Sıkma yaparken de hem yuvasına kolay bir şekilde yerleşmiyor hem de savrulup duruyor. Sıkarken ve silerken kullanmak için bir açma kilitleme parçası eklenmiş bu da çok kullanışsız ve anlamsız bir ayrıntı olmuş. Ben bu şikayetlerimi iletmek için Parex ile görüştüm. Bir WhatsApp iletişim numarası verdiler. Oraya yazdım ve bana yeni sap göndereceklerini söylediler. Ben de sap kısmından memnun olmadığımı bana eski sistem sap göndermelerini istediğimi söyledim. Eskisinden kalmadı (! ) diye bir dönüş aldım. Çok anlamsız. Şu an satışta olan multifonksiyonel bir sap var üstelik benim ürünüme uygun ve bunu kendim bulup bundan yollayın bari dedikten sonra benimle iletişimi kestiler. WhatsApp üzerinden hiçbir cevap alamıyorum. Kötü tasarım ve kötü ürün sebebiyle mağduriyet yaşamak istemiyorum.

1 Destek
24 Temmuz 2023 10:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Tuğba
27 Temmuz 2023 18:09

3 gündür hiçbir dönüş olmadı halen bir çözüm bekliyorum.

Tuğba
1 Ağustos 2023 17:22

Firmaya çözüm ortaklığı ve yardımları için teşekkür ederim

Parex Wondero Temizlik Seti - Sapın Dönme Mekanizması Bozuldu

29 Şubat 2024 13:492.294

"5 Mart'ta arayıp yeni sap gönderileceğini söylediler. 7 Mart'ta yeni sap elime geçti. Şimdilik sorunsuz çalışıyor. Keşke en başta kendi e-posta adreslerine gönderdiğim mesajlara cevap verilseydi de bu kadar uzun sürmeseydi. Bu yüzden 5 değil, 4 yıldız veriyorum. Yine de çözümden memnunum, teşekkürler."

Parex Temizlik Seti İçin Yedek Sap Bulunmuyor, Müşteri Hizmetleri Dönüş Yapmıyor

15 Ekim 2025 13:57995

"U** Bey tarafıma ulaştı. Sorun çözüldü teşekkür ederim"

Parex Wondero Yedek Teleskopik Sap Satışı Yapmıyor.

13 Temmuz 2024 20:29499

"Hızlı bir şekilde sorunumu çözüp teleskopik sap gönderimi yapıldığı için Parex e teşekkür ediyorum."

Parex Wondero Yedek Teleskopik Sap Satışı Yapmıyor.

Tümünü Gör
Parex'in Suyu Paspasa Çekmemesi Sorunu

Parex'in SuyuPaspasa Çekmemesi Sorunu

Can
Parex Wondero Tıpa Açılıyor

Parex WonderoTıpa Açılıyor

Gokce
Parex Defolu Ürün Satışı!

Parex Defolu ÜrünSatışı!

Melike