17 Şubat 2024 15:03

09.11.2023 tarihinde Eskişehir Espark mağazasından aldığım Pandora'nın zincirinde sararmalar oluştu. Hafta sonu Espark'taki Pandora mağazasına giderek şikayetimi dile getirdim. 'Hafta içi getirin, bakım yapalım,' dediler. Daha sonra bir hafta içinde mağazaya uğradım. Zinciri bir suya atarak sararmaların geçeceğini söylediler. Yarım saat sonra gelmemi istediler. Ancak belirtilen süre sonunda zincirde hiçbir değişiklik olmadığını gördüm. Çalışan, 'Biz bunu çıkaramayız, başka bir kuyumcuya götürün, onlar çıkarabilir,' yanıtını verdi. Buradan anladığım kadarıyla Pandora, sattığı ürünün arkasında durmuyor. Şikayetimi yazmadan önce de benzer şikayetleri okudum ve bir kişinin aynı sorunu yaşayıp Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak ürün değişimi gerçekleştirdiğini öğrendim. Eğer Pandora bu şikayetime yanıt vermezse ve ürünümü değiştirmezse ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak ürün değişimi talep edeceğim.

Pandora Bilekliğimde Renk Solması Ve Yetersiz Mağaza İlgisi

21 Eylül 2025 23:59
Pandora Bilekliğimde Renk Solması Ve Yetersiz Mağaza İlgisi
pandora-bilekligimde-renk-solmasi-ve-yetersiz-magaza-ilgisi-2.jpg
pandora-bilekligimde-renk-solmasi-ve-yetersiz-magaza-ilgisi-1.jpg
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Mücevher Pandora İstinyePark İzmir Şubesindeki Kaba Davranış Ve Garanti Sorunu

31 Ağustos 2024 23:46

16 Temmuz 2023 11:28
Pandora Mücevher Pandora Bileklik Oksitlenme
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 00:30
Pandora Mücevher  Mağdur Ediyor
Pandora Mücevher  Mağdur Ediyor
Muazzez sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 22:31