Pamukspor Öğretmenin 3.5 Yaşındaki Çocuğa Verdiği Cezalar!

24 Eylül 2024 21:44925

Oğlum 07.09.2024 tarihinde Cevizli, Tugay Yolu CD. No:**, 34846 Maltepe/İstanbul adresli Pamukspor Tesislerinde Cimnastik derslerine başlamıştır.
Oğlumun Cimnastik dersi öğretmeni m*** k***, sözünü dinlemediği gerekçesi ile kendisine önceki iki ders bağırmıştır. Bunun üzerine en son 22.09.2024 13:45 dersinde kendisini sınıfın köşesinde bir minderin üstünde oturtarak neredeyse 30 dakika boyunca cezalandırmıştır.
Bu olaya kurumun kantininde ekrandan birlikte izlediğimiz ve konuşmamızı duyan iki veli de şahittir.
Oğlum şu an psikolojik açıdan çok zorlanıyor, 2 yıldır gittiği kreşe dahi gitmek istemiyor.
Pamukspor tesisleri müdürü ö*** Hanım ile konuştum kamere kayıtlarından olayı teyit etti.
Şahıs öğretmen m*** k*** bana dersten sonra şahsen diğer velilerinde duyduğu zaman ‘evet beni dinlemedi ben de böyle çözüm buldum’ demiştir. Şimdi ise oğlumun kendisinin orada oturmak istediğine dair yalan beyanda bulunmakta.
Olayda sorumlu Pamukspor tesisler (Cevizli, Tugay Yolu CD. No:**, 34846 Maltepe/İstanbul) ve m*** k*** sorumluluk almalılar.

Çocuklarla çalışmak bu kadar zor geliyorsa çalışmayın.
Olaya benimle şahit bir sürü kişi vardır.

Yorumlar(9)

1 Ekim 2024 18:43

Hem yaz okulunda hem de özel cimnastik derslerinde dört aydır hizmet alıyoruz. Çocuğumuz severek ve çok mutlu şekilde derslere katıldı. Hiç olumsuz bir durum ya da muameleye rastlamadık.

29 Eylül 2024 12:38

Belirttiğiniz hocadan yaklaşık 2 aydır ders alıyoruz kendisi gerçekten çok iyi bir eğitimci güler yüzüyle çocuk psikolojisinden anlamasıyla 2 günde kızıma jimnastiği sevdirdi hafta sonunu heyecanla bekliyoruz sanırım sizin durumunuz tamamen yanlış anlaşılmadan ibaret böyle bir şeyin yaşanmış olmasına ihtimal dahi vermiyorum biz kendisinden çok memnunuz hiçbir olumsuz durumla karşılaşmadık

29 Eylül 2024 10:24

Mert bey küçük yaş grubuna nasıl davranacağını çok iyi bilen bir egitimcidir. Benim çocuğuma da gerekli spor disiplinini kazandırmıştır. Önümüzdeki yıllarda kendisi ile çalışmaya devam edeceğiz. Ders sırasında köşede bekleme cezası için olumsuz yorumunuza katılmıyorum.

28 Eylül 2024 20:02

Kızım da belirtmiş olduğunuz tesiste 2 yıldır cimnastik dersi alıyor, yaşamış olduğunuz durum için üzüldüm ancak biz şimdiye kadar bu şekilde bir yaklaşımla karşılaşmadık. Hem öğretmenler hem yönetim olarak öğrencilere yaklaşımlarının iyi olduğunu düşünüyorum.

28 Eylül 2024 19:43

Pamukspor'un bilinirliği ve arkadaşlarımızın referansı ile bu dönem kızım, Mert hoca ile jimnastiğe başladı. Mert hocanın çocuklara yaklaşımından, güler yüzlü ve ilgili tavrından çok memnun kaldık. Kendisiyle tanışmış olmaktan mutluyuz.

28 Eylül 2024 17:05

Biz 3 aydır bahsettiğiniz cimnastik öğretmenimizden ders alıyoruz. Çocuklara yaklaşımı inanılmaz güzel. Sınıf içi disiplini sağlamak adına elbette hocanın da öğrencinin hatasını anlaması için kenara alması normal. Hocamızın ve kurumun ilgi ve alakalarından biz çok memnunuz iyi ki varlar 🙏

28 Eylül 2024 17:00

Merhaba, bir aydır jimnastik dersine götürüyorum çocuğumu, derslerden ve de öğretmenimizden oldukça memnunuz

28 Eylül 2024 16:56

Kızım 2023 ve 2024 yaz tatillerinde Pamuksporda yaz okuluna devam etti. Her gün severek gitti ve akşamları zor çıkarıyordum oradan :) yüzme tenis cimnastik ve dans derslerinden inanılmaz kazanımlar elde etti. 2023 yaz tatilindeki dans gösterileri, öğretmenlerinin emekleri yadsınamaz. Özellikle 2024 yaz okulunda cimnastik derslerinde mert hoca ile tanıştık ve yaz okulu yetmedi akşamları cimnastiğe devam etmek istedi :) Halen aktif olarak mert hoca ile hafta içi okul çıkışı cimnastik derslerine devam ediyoruz ve inanılmaz mutlu, eğlenerek ve enerjisini atmış olarak çıkıyor derslerden. Hatta çıkmıyor diyebiliriz, ikna edip salondan çıkarıyoruz. Mert hoca çok güler yüzlü sakin ve anlayışlı. Onunla tanışmış olmak büyük şans 🍀

28 Eylül 2024 13:10

Keşke çocuğunuzun diğer çocuklara yaptığı zorbalıklardan da bahsetseydiniz. Önceki iki ders bağırdıysa üçüncü derse gelmek yerine çocuğunuzu alsaydınız.