Paicoo Sistem Çöktü Diye Paramızı Vermiyor, Parayı 72 Saat Bekletiyor

Tuğba
04 Mart 2024 15:05

Bu sistemle bir ay önce tanıştım ve ilk 100$ ile başladım. Daha sonra 170$ ekledim. En son yeni kampanyasın da ekleme yaptım yüklü olarak. Yatırırken hemen hesaba alıyorlar inceleme falan istemiyorlar ama para çekmeye gelince günlerce bekletiyorlar incelemede deniliyor, neyi incelemede kendi paramı çekiyorum onu anlamadım. Kendi ana paramdan biraz çekmek istedim. 6.000 $ param var bir miktarını çekmek istedim incelemedeyken bir an da iptal oldu. Bir de kampanyaları var %100 kazanırken onu da uzatmışlar sistem çöktü diye bildirim geliyor para çekimleri yüzünden. Ayrıca müşteri hizmetleri ile hiç bağlantı kuramıyorum. Umarım paramızı kurtarabiliriz bu sistem bu olaydan sonra bana güvenilir gelmemeyi başladı. Ben bir de bir çok kişiyi davet etmiştim. Para çekerken 72 saate kadar bekletiyorlar, ama biz yatırırken anında parayı alıyorlar

Yorumlar (5)

Soner
Soner

Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun paicoo sistemi çöktü buna benzer yeni bir uygulama var basit ve kullanışlı değerlendirmek isteyenler telegram Atmaca1453 kanalından bilgi alabilirsiniz yatırımınızı en düşükten yapın anaparanızı alın bu tür uygulamalar her zaman risklidir

Tarık
Tarık

Benimde 1500 dolar kaldı 3 gün önce çekim yaptım hala gelen giden bir şey yok

Sadece
Sadece

12000 dolar param kaldı içeride çevremdeki kullanıcılara güvenerek yatırım yapmıştım sadece 20 gün denedim paramı çektim birkaç kez sorun yok diye güvenerek yüklü miktarda yatırım yaptım kampanya döneminde ve kaybettim

Aybars
Aybars

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum hala çektiğim para inceleniyor diyor paicoo 72 saat zaman istedi istedikleri zaman doldu hala bir açıklama yapmadılar ödeme olmadı bilmiyorum ne olacak

Mavi
Mavi

Geçmiş olsun artık paicoo yok, site bilerek açık, halen inanıp yatıranlar var, ne kadar damlarsa o kadar göl olur mantığı

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 10:30
Paicoo Para Çekme İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Kullanıcı Mağduriyetleri