Öztek Otomotiv Servis Sıkıntısı, Uzak Durulmalı

28 Aralık 2023 11:45

20 Kasım 2023 tarihinde akşam saatlerinde yaşadığım hafif bir kazadan ötürü aracımı Kartal Öztek Otomotive getirdim. Servis kısmına park etmiştim. Ertesi gün telefonla aradığımda 'aracınız yok' denilerek bulunamadığı söylendi. Oraya gittiğimde aracın içeri alındığını, ancak çalışanların birbirlerinden haberdar olmadığını fark ettim. Hasar tespiti yapılıp eksper çağrılması gerekiyordu, ancak eksper ancak üç gün sonrasına çağrılabildi. Araç için on beş günlük bir tamir süresi öngörüldüğü belirtildi, fakat hala aracım serviste. Bugün, yani 28 Aralık 2023 tarihinde almayı düşünüyordum ancak işlerin haftaya, 3 Ocak 2024 Çarşamba gününe sarktığı söylendi. Ne zaman arasam, sürekli bahaneler üretiliyor. 'Tamire gönderdik, hala gelmedi', 'tampon tamir edilecekti, ancak olmadı ve yenilendi', 'İzmir deposundan malzeme bekleniyor, yirmi gün sürecek' gibi ifadelerle karşılaşıyorum. Öztek Otomotiv kadar ilgisiz ve yavaş çalışan bir servisle daha önce karşılaşmadım. Muhatap olduğumuz B***** Bey telefonları açmıyor, sürekli bahaneler üreterek aracın tamirini bitirmiyor. Kasko ile geldiğimiz için işi bilerek uzatıyorlar gibi geliyor bana. On beş bin kilometre bakımını Öztek'te yaptırmıştım, otuz bin kilometre bakımını da burada düşünüyordum ancak şimdi kesinlikle buraya getirmeyeceğim. Müşterileri mağdur etme konusunda çok başarılılar.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 11:10

12 Eylül 2024 11:08