Özen Gayrimenkul (Ankara) Kapora Akıp Ortadan Kayboluyor! İlk*ur Öz*n Peşini Bırakmayacağım!

14 Kasım 2023 13:13

Haziran ayında ev arayışımız nedeniyle bir arkadaşımız bizi, emlak işiyle uğraşan bir kadınla tanıştırdı. Başta evin satıldığı söylendi, ancak 2 gün sonra evi satın alan kişinin kiraya vereceği belirtildi. Evi görmek için gittiğimizde İ****r Ö**n isimli bir şahıs bize evi gezdirdi. Daha sonra yeni ev sahibi 15.000 TL karşılığında anlaşmaya vardığımızı belirterek, parayı kadının kendi IBAN numarasına yatırmamızı istedi. Yatırdıktan sonra telefonlara cevap verilmedi, verildiğinde ise 'Akşam sözleşme yaparız' ya da 'Yarın yapacağız' denilerek oyalama taktikleri uygulandı. Bugün 14.11.2023 ve aradan 5 ay geçti. Bu kişinin kaç kişiye aynı durumu yaşattığını öğrenmek istiyorum. Eğer siz de benzer durumlar yaşadıysanız, lütfen iletişime geçin.

Ahmet
Ahmet

Selam tuğçe hanım özen grup gayrimenkul işletmemizin adı sanırım yanlış yere yorum yaptınız işletmemizde bayan istihdam etmedik hiçbir zaman bizim adresimiz yapracık ta eğer bizden zarar ziyanınız varsa beni araya bilirsiniz saygılar özen grup gayrimenkul

Bekir
Bekir

1 seneyi geçti şikayet edeli ama ses soluk yok halen bu ülkede adalet falan yok sizin gibi bizi de çarp di bir çok kişi var aynı durumda halen ortalıkta geziyor o kadar şikayet var hakkında Eryaman polis karakolunda bir dünya şikayet dosyası var hakkında

Hüseyin
Hüseyin