Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 22:42

4442358 numaralı telefondan Profilo bulaşık makinem için servis çağrısı yaptım. Geçtiğimiz cuma günü iki çocuk geldi eve, yetkili servis olduklarını söylediler, parçalar orijinal geldiği için bize, pahalı deyip bazı parçaların değişeceğini söyleyip 4000 TL istediler, değişirse 10 yıl daha kullanırsınız dediler. 1000 TL kapora EFT ile QNB bank A** Y******* adına gönderdim. 5 gün sonra makineyi geri getirdiler. Bağlayıp düğmesine bastı. Çalışıyor mu diye sorunca ben çalışmasa ne geri getireceğiz diye bir cevap verdi. Makine su boşaltırken arizaya geçiyordu, su aldı. Çalışıyor dedi. Eft nin geri kalanını istedi ve ben yollarken başımda bekledi. Kapıdan çıktılar, makine arizaya geçti. Cep tellerinden arayıp geri çağırdım ama geri gelmedi. Tekrar çağrı merkezinden randevu alin dedi.

10 yıllık makinenin 4000 TL'ye parçaları değişip aynı hatayı veriyorsa, ya gereksiz değişmiş ya da hiç değişmemiş demektir. Çağrı merkezini aradım yarına randevu verdi, tekrar mi makine gidecek diye sordum, yerinde bakılır dedi. Ben hem 4000 TL verip üstüne de makineyi mi vereceğim, yerinde bakarak aynı hata halloluyorsa neden 4000 TL ödedim.
Çağrı merkezinden fatura istedim, kimlik ve email adresimi istediler faturası gelmedi. Yarin gerçekten geri gelseler bile çözeceklerini sanmıyorum. Paramın iadesini istiyorum. Değişen bir parça varsa da ispat etsinler. Google haklarında şikayet dolu.
Lütfen iadesini yapsınlar, değişen parçaların da ispatını istiyorum.

Yeşim
Yeşim
11 Aralık 2023 16:39

Şikayetim 4442358 numaralı Alper Servis ile. 2 aralıkta bir avans ile A** Y*** 1000 TL gönderdim, arkasından makine bozuk olduğu halde geri kalan 3000 TL yi alıp bor daha da düzeltmediler. Başka bir servis hiçbir parça değişmediğini söyledi, oysaki alper servis benden 4000 TL yi su motoru değişecek diye aldı. Tehditlerime karşılık korkup bugün bana WhatsApp'tan yani 11 aralıkta, 2 aralıkta makinemi alırken vermeleri gereken servis formunu atmışlar . Ben EFT yi Ali Yardımcıya yaptım, benden Erengül diye biri tahsilat yapmadı, ben 4000 TL yi su motoru değişecek diye verdim, bana iki kez balım yazılmış. Makine sadece bir kez alindi ve bozuk geri getirildi iki kez değil.

19 Aralık 2024 19:37

29 Aralık 2023 20:59
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 11:12

31 Ağustos 2024 13:47